Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Signerte for Barcelona, så fant de gamle tweets. To timer senere var han sparket

- En misforståelse.

DRØMMEN I OPPFYLLELSE: Men så gikk den i tusen knas. Sergi Guardiola ble Barcelona-spiller, men to timer senere ble kontrakten terminert. Foto: EPA/QUIQUE GARCIA
DRØMMEN I OPPFYLLELSE: Men så gikk den i tusen knas. Sergi Guardiola ble Barcelona-spiller, men to timer senere ble kontrakten terminert. Foto: EPA/QUIQUE GARCIA Vis mer

(Dagbladet): Noen ganger bør man vokte seg for hva man uttaler seg om i det offentlige rom. Det fikk 24 år gamle Sergi Guardiola kjenne på i går.

Spanjolen skrev nemlig under en drømmekontrakt med Barcelona, for så å få den kansellert bare noen få timer senere. Det skriver Mundo Deportivo.

Bakgrunnen skal være noe 24-åringen twitret for to år siden som ikke har falt i god jord hos klubbledelsen.

- En misforståelse Først og fremst skal han han ytret støtte til Barcelonas argeste rival, Real Madrid. Han skal også ha kommet med sterke meninger mot Katalonia på mikroblogg-nettstedet. Blant annet skal Guardiola ha kalt en annen bruker en «katalonsk hore».

Midtbanespilleren kommer fra Segunda B-klubben Alcorcon, og var planlagt å spille for Barcelonas B-lag.

I går kveld snakket imidlertid 24-åringen på den spanske radiostasjonen Cope, skriver Daily Mail. Han hevder at han ikke kjente til disse tweetsene, og at en kompis må ha skrevet det.

- Jeg vil få det på det rene at jeg ikke skrev de meldingene. En venn tok telefonen min og gjorde det. Det er en misforståelse. Meldingene er fra 2013, og en spøk fra en venn. Jeg visste ikke engang at de fantes, sier Guardiola.

Forstår avgjørelsen Han fortsetter:


- Jeg vet at jeg gjorde en feil. Jeg beklager overfor Katalonia og Barcelona. Og jeg forstår avgjørelsen, jeg ville gjort det samme. Når du er en profesjonell fotballspiller, støtter du det laget som spiller best, og det er Barcelona. Å skrive under for dem var en drøm, men nå er den knust.

Barcelona kom selv med en uttalelse i går:

- FC Barcelona har besluttet å bryte kontrakten som ble skrevet i ettermiddag, med spilleren Sergi Guardiola. Det etter at han skrev støtende kommentarer om Barcelona og Katalonia på Twitter.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media