Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Signerte én dag før seriestart

Det tok tid før VIF og Ronny Johnsen kom til enighet.

KADETTANGEN (Dagbladet.no) I morgen kveld starter Tippeligaen med Vålerenga mot Aalesund på Ullevaal. Først i dag ble hovedstadslaget enig med Ronny Johnsen.

38-åringen signerte en kontrakt som binder ham til VIF ut sesongen.

Midtstopperen har trent med blåtrøyene stort sett hele vinteren, men forhandlingene med klubben har vært vanskelige.

- Jeg ville ha en 5-årskontrakt, men de vill bare tilby meg ett år, spøker Johnsen, før han legger til:

- Jeg hadde jo aldri trent hele vinteren om jeg ikke trodde dette ville ordne seg, men vi har vært mye ute og reist og det har tatt litt tid å bli enig, sier Johnsen tuil Dagbladet.no.

Johnsen bor i Tønsberg og vil fortsette å pendle til Oslo. Han kom til Vålerenga foran 2005-sesongen, og har de siste sesongene vurdert å legge støvlene på hylla. Men han har ikke klart å gi seg.

- Jeg trives veldig godt i klubben og synes det er mye spennende som skjer, vi har ei bra gruppe og en god tropp nå, sier Johnsen.

Sportslig leder Jan-Erik Aalbu skryter av veteranen.

KLAR TIL SERIESTARTEN: Ronny Johnsen skrev i dag under på en ny ettårskontrakt med Vålerenga. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
KLAR TIL SERIESTARTEN: Ronny Johnsen skrev i dag under på en ny ettårskontrakt med Vålerenga. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

- Når en mann som fyller 39 år til sommeren kan prestere som han gjør, husk at han spilte landskamp så sent som i fjor høst, så gjør han noe riktig i treningsarbeidet. Det handler om at han vet å ta vare på seg selv og at han er meget profesjonell, sier Aalbu.

Johnsen starter neppe tippeligaåpningen mot Aalesund imorgen, og ut ifra dagens formasjonstrening å dømme gjør heller ikke landslagsback Jarl-Andre Storbæk det.

Sannsynlig VIF-lag: Perkins - Dos Santos, Thomassen, Whæler, Jepsen - Strand, Hæstad, Singh, Fredheim Holm- Sæternes, Berre.

Følg VIF-Aafk direkte kl. 1900 på Dagbladet.no i morgen!

image: Signerte én dag før seriestart
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media