David de Gea forlenger med United

- Signerte rekordkontrakt

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær er villige til å strekke seg langt for å beholde stjernekeeper David de Gea, ifølge britiske medier.

SEKS ÅR TIL: Det gleder trolig Ole Gunnar Solskjær stort at David de Gea har valgt å bli i Manchester United i seks år til. Foto: JAVIER GARCIA/BPI/REX/SHUTTERSTOCK
SEKS ÅR TIL: Det gleder trolig Ole Gunnar Solskjær stort at David de Gea har valgt å bli i Manchester United i seks år til. Foto: JAVIER GARCIA/BPI/REX/SHUTTERSTOCK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Flere aviser, blant annet velrennomerte Daily Telegraph, hevder stjernekeeper David de Gea (28) har signert en ny kontrakt med Manchester United.

Spanjolen har i en årrekke blitt regnet som en av verdens aller beste keepere - og han har egenhendig berget utallige poeng for Manchester United de siste sesongene.

Nå går United altså langt for å sikre seg det som i flere sesonger har vært lagets viktigste spiller.

Ifølge Daily Telegraph er de Geas nye kontrakt - som binder ham til klubben i seks år til - verdt hele 117 millioner pund - drøyt 1,3 milliarder kroner. Det er nærmere fire millioner i uka.

Det kommer i så fall til å gjøre ham til verdens best betalte målvakt. Avtalen kommer som resultat av 18 måneder med forhandlinger.

Fra før er det kjent at Alexis Sánchez er den høyest betalte spilleren på Old Trafford. Han skuffer angivelig inn 500 000 pund, eller 5,3 millioner kroner i uka. Beløpet har vakt betydelig irritasjon blant omgivelsene, først og fremst fordi chilenerens bidrag til klubben har vært minimal. Han har vært mye skadet og ikke prestert som i glansdagene i Arsenal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer