Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sigrid Ekran beste debutant i Iditarod

Og beste nordmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sigrid Ekran er beste debutant i Iditarod. Sent onsdag kveld norsk tid var hun også beste norske deltaker. Hun lå på 15.-plass, Robert Sørlie på 26.-plass.

Ekran og hennes 15 hunder kom ifølge arrangørens nettsted til sjekkpunktet Takotna som den første av førsteårsdeltakerne i verdens lengste og tøffeste sledehundløp.

Sørlie, som har vunnet løpet to ganger på tre forsøk, har allerede måttet sette igjen tre av 16 hunder. Han forlot ifølge oppdateringene sjekkpunktet McGrath omtrent samtidig med at Ekran kom til Takotna.

Da hadde ledende Lance Mackey allerede kommet til sjekkpunktet Ophir, som er det neste etter Takotna. Han føk bare rett gjennom og la ut på neste etappe på veien mot Nome.

(NTB)

UTEN PASSASJERER I GÅR: Sigrid Ekran ga Sharon O\'Hara skyss gjennom sentrum av Anchorage i Alaska sist lørdag. Sent i går kveld hadde hun kvittet seg med ballasten, og kom til sjekkpunktet Takotna som beste førsteårsdeltaker. Foto: AP
UTEN PASSASJERER I GÅR: Sigrid Ekran ga Sharon O\'Hara skyss gjennom sentrum av Anchorage i Alaska sist lørdag. Sent i går kveld hadde hun kvittet seg med ballasten, og kom til sjekkpunktet Takotna som beste førsteårsdeltaker. Foto: AP Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!