Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sigrid Heien-Hansen klar for Vålerenga

Toppserieklubben Vålerenga har sikret seg underskriften til Sigrid Heien-Hansen. 24-åringen har den siste sesongen spilt for Kolbotn.

KLUBBYTTE: Kaptein på Kolbotn, Sigrid Heien Hansen, er klar for Vålerenga. Foto: NTB scanpix
KLUBBYTTE: Kaptein på Kolbotn, Sigrid Heien Hansen, er klar for Vålerenga. Foto: NTB scanpix Vis mer

Heien-Hansen var kaptein på Kolbotn-laget som denne sesongen endte på 8. plass i Toppserien. Men nå går turen videre til sølvmedaljevinner Vålerenga, melder Oslo-klubben tirsdag.

- Jeg vil bli så god som jeg har potensialet til å bli, og jeg har veldig tro på at Vålerenga er rett sted til rett tid for meg nå. Klubben er utrolig spennende og jeg gleder meg til å ta del i det, sier 24-åringen.

Klubbsjef i VIF, Eli Landsem, sier de er godt fornøyd med å ha sikret seg underskriften til Heien-Hansen, etter å ha fulgt henne tett den siste tiden.

- Hun har lang fartstid i Toppserien, kan bekle flere posisjoner og virker som ei sulten jente som har lyst til å vinne.

Heien-Hansen har tidligere spilt for STIL, Jølster, Fortuna Ålesund, Arna-Bjørnar og Kolbotn, og har elleve landskamper for det norske J19-laget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media