Sigurd friskmeldt

Melding til verdenseliten i hopp: Gru dere til Zakopane neste helg.

Først etter seieren i hoppuka i Bischofshofen avslørte Sigurd Pettersen åtte dagers plager med sår hals. Før avreisen hjem avlyste han deltakelsen i v-cuprennet i Liberec - og spådde en kraftig omgang influensa på norsk jord.

Nå er 23-åringen i form igjen. Det skulle ikke mer til enn et rolig døgn hjemme hos mor i Rollag.

- Jeg snakket med Sigurd tidligere i dag, og han er mye bedre. Det ser veldig bra ut for ham, sier hoppsjef Jan-Einar Aalbu til Dagbladet.no.

Dermed stiller Norges hoppstjerne igjen i verdenscupen i Zakopane neste helg. Og Aalbu blir ikke overrasket om numedølingen går rett til topps igjen.

- De andre bør grue seg til Sigurd er tilbake. Han kunne fått en liten nedtur om han var med nå til helga. Med og trening og ro hjemme skal Sigurd være tilbake i toppen, sier Aalbu.

Lars Bystøl og Roar Ljølelsøy fronter den norske seksmannstroppen i Liberec til helga. Og hoppsjefen håper faktisk gutta vil hoppe både lengre og bedre uten Pettersen til stede.

- Ja, jeg tror det. De blir litt småstressa når Sigurd er så god, og prøver litt for hardt selv. Da blir hoppene litt kortere. Det ble mye Sigurd i hoppuka, de andre tok i litt for mye, sier Aalbu.

(Dagbladet.no)

GLADMELDING I DAG:</B> Sigurd Pettersen føler seg langt bedre etter ti dagers halsplaget. Det gleder hoppsjef Jan-Erik Aalbu (t.h).
LEDER V-CUPEN:</B> Sigurd Pettersen har vunnet fire v-cuprenn denne sesongen. Her etter seieren i Bischofshofen.