Sigurd reddet mesterligaplassen - såvidt

To ganger scoret Sigurd Rushfeldt mot Brugge i kveld, rett før pause og midt i andre omgang. Det holdt akkurat mot et hardt kjempende Brugge-lag som scoret fire ganger og vant 4-2. Det var ett mål for lite, og Rosenborg er i mesterligaen for fjerde året på rad etter en ulidelig spennende kvalifiseringskamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rushfeldts første kom etter kampens eneste virkelig patenterte Rosenborg-angrep. Ballen gikk lynhurtig fra forsvaret, via Roars Strand og opp til Børge Hernes på høyresiden. Han la perfekt inn til en udekket Rushfeldt i feltet. Elegant stupte spydspissen inn ballen med presisjon.

  Det andre kom 20 minutter før slutt. Brugge hadde 2-1 og kjørte alle mann opp for å få de to målene som skulle til for å sikre mesterligaspill.

  Men de glemte Sigurd Rushfeldt. Helt på offsidegrensa lå han og lurte, stakk gjennom alene og utlignet til 2-2.

  Så scoret Brugge. Så scoret de igjen. Men så scoret de ikke mer, og Rosenborg er i mesterligaen.

Mye bråk

Det ble hevdet at publikum i Brugge skulle være lagets tolvte mann, og oppildnet av et støynivå som kunne være et tilskuertall ti ganger høyere verdig, begynte Brugge å trille ball med stor selvtillit fra kampstart.

  Men Rosenborgs bakre linjer lå kompakt og trygt, og farlig ble det ikke. Det var det derimot flere ganger når Rosenborg kontret.

  Allerede etter fem minutter kunne avansementet vært sikret. Mini Jakobsen, den småvokste representanten for luftrommets adelskap, holdt på å nikke i mål etter retur. men ballen ble reddet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer