- Sigurdarson solgt til Wolves

Koster 22 millioner, ifølge Romerikes Blad.

SOLGT: Ifølge Romerikes Blad er LSK-spiss Björn Bergmann Sigurdarson solgt til Wolves. Foto: Daniel Sannum Lauten / Scanpix
SOLGT: Ifølge Romerikes Blad er LSK-spiss Björn Bergmann Sigurdarson solgt til Wolves. Foto: Daniel Sannum Lauten / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Lillestrøm-spilleren Björn Bergmann Sigurdarson er solgt til Wolverhampton.

Det bekrefter LSK-spissens agent Jerry de Koning til Romerikes Blad.

 - Han er solgt til Wolverhampton for tre millioner euro, men hvis han blir skadet i løpet av de kampene han skal spille i Norge, får han ingen kontrakt. Han løper en stor risiko. Jeg tror alle skjønner at Björn er i en veldig vanskelig situasjon, sier agenten.

Overgangen skal være på tre millioner euro, som tilsvarer i overkant av 22 millioner kroner.

Wolves-sjef Ståle Solbakken har ved flere anledninger vært på Åråsen denne sesongen - og Sigurdarson signerer en fireårskontrakt med den engelske klubben.

Først må islendingen gjennom den medisinske testen, som ifølge Romerikes Blad vil finne sted rundt 16. juli.

Fredag skrev flere engelske medier, blant annet Sky Sports at islendingen var så godt som klar for Wolverhampton, men i dag la Sigurdarson ut en Twitter-melding der han forteller at Lillestrøm-styret ikke har tenkt til å selge ham.

- Hadde akkurat et møte med styret, de tvinger meg til å bli! Mentalt ødelagt! Jeg vil dra!, skriver Sigurdarson på Twitter.

Ingen i LSK-ledelsen har besvart Dagbladets henvendelser torsdag.