Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sigurdsson besvimte etter takling

Hannes Sigurdsson slo albuen så kraftig at han besvimte av smertene.

(Dagbladet.no) Stabæk - Viking 1-1 (4-6 etter straffer). Hannes Sigurdsson var på vei gjennom Stabæk-forsvaret etter en halvtime og Inge André Olsen la armen over skulderen hans.

Det hele skjedde på 16-metersgrensa, men islendingen klarte likevel å skyte - rett på keeper - før han gikk i bakken.

Tøffingen Sigurdsson landet over armen med full tyngde og han hadde store smerter. Etter hvert kom han seg på beina igjen og han klarte å gå av banen selv. Han ble derimot erstattet av Razak Pimpong ganske raskt.

- Det så ut som en klar straffe. Hannes fikk seg en smell i albuen, og han hadde så vondt at han besvimte og var borte en stund, sier Vikings assistenttrener Gunnar Halle til TV 2 Sport.

- Han fikk en vridning i albuen siden han landet oppå hånden og vred den. Han var kanskje borte et lite øyeblikk, på grunn av smertene og sjokket han fikk da han landet. Det er trolig ikke snakk om en alvorlig skade, sier Knut Andersen, medisinsk koordinator i Viking, til Aftenbladet.no.

Viktig seier

To av fjorårets medaljelag møttes på La Manga i kveld, og rogalendingene stakk av med en viktig seier.

Ikke fordi det betyr så utrolig mye å vinne treningskamper i midten av februar, men fordi det lå et møte med Sjaktar Donetsk i potten.

STORE SMERTER: Hannes Sigurdsson fikk fryktelig vondt etter at han ble taklet av Inge André Olsen. Så store var smertene at han mistet bevisstheten en periode. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
STORE SMERTER: Hannes Sigurdsson fikk fryktelig vondt etter at han ble taklet av Inge André Olsen. Så store var smertene at han mistet bevisstheten en periode. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

Der får Viking veldig god matching av et lag som klarte seg bra i Champions League denne sesongen.- Det er et godt lag, og da blir vi sikkert testet bra i alle ledd. En slik kamp passer veldig bra nå, sier kaptein Nikolai Stokholm til TV 2 Sport.

Har scoret på ti av ti straffer

Som tidligere denne uka gikk de mørkeblå seirende ut av en straffesparkkonkurranse. De scoret på alle sine straffer igjen, og Kristian Nicht reddet én gang - da Christian Keller prøvde seg med en litt for slapp straffe.

Men den straffen skulle nok ha blitt tatt om igjen. Tyskeren sto foran streken og gikk også ytterligere fram før skuddet til dansken.

Det var Stabæk som kom best i gang på La Manga, og Alanzinho sendte bæringene i ledelsen etter 11 minutter. Han skjøt - ikke fryktelig hardt - fra 20 meter og ballen gikk via Børre Steenslid. Likevel var ikke retningsforandringen større enn at Nicht - som fikk sjansen for Thomas Myhre - burde tatt skuddet.

Kvarteret etter var det duket for nok et skudd keeper burde tatt.

Vidar Nisja prøvde seg fra samme avstand som Alanzinho, og også dette skuddet gikk via en spiller - Pontus Segerström. Tidligere Viking-keeper Iven Austbø fikk noen fingre på ballen, men ikke nok til å stoppe den.

Begge lagene gjorde flere bytter fra kampene tidligere denne uka. Stabæk lot blant annet toppscorer Daniel Nannskog sitte på benken i en time, før han kom inn for Espen Olsen.

image: Sigurdsson besvimte etter takling
BRUKTE ARMEN: Olsen har armen over Sigurdsson.
KOM SEG: Etter litt behandling klarte Sigurdsson å gå av banen, men han kom ikke innpå igjen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media