Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sigurdsson sendt hjem for å hvile

Hjernerystelse eller psykisk stress?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Hannes Sigurdsson har hatt en vond uke etter at han ble beskyldt for å gå bevisst inn for å skade Lillestrøms Frode Kippe i kampen forrige helg.

Nå har islendingen dratt hjem for å hvile.

- Hannes har hatt tegn på hjernerystelse. Han har vært kvalm og svimmel, men det kan også komme av alt det psykiske stresset som har vært i etterkant av Lillestrøm-kampen, sier klubblege Ottar Bjerkeset til aftenbladet.no.

Viking-trener Roy Hodgson avviser imidlertid at det er stresset som gjør at Sigurdsson ikke spiller mot Start i morgen. Symptomene på hjernerystelse var avgjørende, sier han.

- Nei, dersom Hannes hadde vært spilleklar, hadde han vært med. Dette har ikke noe å gjøre med diskusjonene som har vært denne uken. Når det er sagt, synes jeg dere i lokalpressen i langt større grad burde ha støttet Sigurdsson. Hva osloavisene gjør er én ting, hva dere gjør en annen, uttaler han til aftenbladet.no.

Sigurdssons uteblivelse betyr uansett at Peter Kovacs får sjansen fra start.

TØFF UKE: Hannes Sigurdsson fikk kritikk etter kampen mot Lillestrøm.
Hele Norges coronakart