Sikker på å slå ut Norge

Den spanske treneren Inaki Saez er fornøyd etter Norge-kampen. Han er sikker på at Spania går videre. Her kan du også lese spansk!

Til tross for 2-1 seier over Norge i Valencia i går er ikke alle spanjoler jublende glade. På en pressekonferanse etter kampen forsvarte den spanske treneren innsatsen til sine spillere og sa at han var sikker på at Spania går videre til EM-sluttspillet.

- Det er rart å få høre at vi spilte dårlig, sa Sáez etter seieren.

For alle som ikke er helt stødige i spansk, men som til gjengjeld er glødende fotballinteresserte, kan det være vanskelig å få med seg reaksjonene dagen derpå. Men det fins råd.

Kidon har samlet alle de spanske avisene du kan tenke deg, og enda noen flere. Storaviser som El Pais og El Mundo har masse stoff om gårsdagens viktige kamp, men det er utilgjengelig for alle oss som såvidt klarer å bestille øl på solkysten.

Derfor har noen snille mennesker gitt oss Babelfish. Kopier teksten du ikke forstår, lim den inn i babel-ruta og vips har du en nesten begripelig tekst foran deg. Oversettelsene er naturligvis ganske snodige, men man får hvertfall et ganske greit inntrykk av hva som står.

Her finner du andre oversettelses-tjenester

Spanske aviser:

SKJØNNER DU IKKE SPANSK?: Det kan være vanskelig å støtte seg på glosene du lærte på en bar i fjor sommer...
... Bare legg inn hele nettadressen i babelfish, og du kan lese spanske nettaviser!
FIKK KJEFT: Spanias landslagstrener Inaki Sáez er ikke enig i kritikken.