Sikker på at Iversen spiller

Ståle Solbakken er ikke så overbevist om skaden.

(Dagbladet.no): Søndag serieåpner Vålerenga borte mot Ham-Kam.

Og muligens må oslolaget stille uten sitt giftigste angrepsvåpen - Steffen Iversen.

Ivers tråkket nemlig over på trening på Hankø i formiddag, og kan i verste fall være ute i lengre tid.

Ikke smerter

- Det er en mulighet for at han må holde seg på sidelinja en tid. Men vi må ta MR først, for å se på det. Det får vi gjort i løpet av morgendagen, sier Håkon Schwabe, medisinsk ansvarlig i VIF, til Dagbladet.no.

Kampen mot Ham-Kam kommer i hvert fall for tidlig, tror han.

- Ja, jeg tviler på at han spiller til helgen.

- Har Steffen vondt?

TYNT PÅ TOPP: Steffen Iversen skadet seg på trening i formiddag. Fortsatt er det uklart hvor omfattende skaden er. Foto: EIRIK H. URKE
TYNT PÅ TOPP: Steffen Iversen skadet seg på trening i formiddag. Fortsatt er det uklart hvor omfattende skaden er. Foto: EIRIK H. URKE Vis mer

- Nei, han har det ikke så vondt, opplyser Schwabe.

- Ivers spiller

Hos søndagens motstander Ham-Kam tas imidlertid nyheten om Iversens skade med stoisk ro. Ståle Solbakken er nemlig overbevist om at Ivers spiller.

- Ha, den går jeg ikke på. Steffen Iversen har kommet til landskamp i rullestol. Og spilt. Han spiller helt sikkert mot oss, sier Solbakken til Dagbladet.no.

- Du tror han blir frisk?

- Han har vært skadd så mange ganger på landslaget og likevel spilt. Han er sikkert skadd, men alltid kommer han seg på banen, mener Solbakken.

Johnsen på topp?

Kjetil Rekdal vil derimot ikke bruke en skadd Iversen på topp.

- Nei, i rullestol får han ikke komme på banen. Vi får se i morgen, da vet vi mer, sier Rekdal til Dagbladet.no.

Daniel Fredheim Holm er skadet for VIF, og dermed er det duket for Morten Berre, Freddy Dos Santos og/eller Bernt Hulsker mot Ham-Kam. Men Rekdal leker også med tanken om å bruke Ronny Johnsen på topp.

- Det blir spekulativt, vi skal i hvert fall klare å mønstre elleve mann til helga. Kanskje må vi improvisere, kanskje ikke, sier Rekdal.

BEKYMRET: Kjetil Rekdal må kanskje omrokkere angrepet.