Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sikker på at mange spillere vil bort fra United

Anderson hevder han ikke er alene.

- FLERE VIL VEKK: Anderson er lånt ut fra Manchester United til Fiorentina fram til sommeren. Da håper han å få fortsette i den fiolette drakta. Foto: Maurizio Degl'Innocenti, EPA / NTB Scanpix
- FLERE VIL VEKK: Anderson er lånt ut fra Manchester United til Fiorentina fram til sommeren. Da håper han å få fortsette i den fiolette drakta. Foto: Maurizio Degl'Innocenti, EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Anderson ble lånt ut fra Manchester United til Fiorentina i januarvinduet. På en pressekonferanse før helga sa brasilianeren at han ønsker seg vekk fra den engelske klubben når kontrakten går ut til sommeren.

- Jeg er sikker på at mange spillere vil bort, spesielt spillere som meg selv og Nani, som har vært i Manchester i sju eller åtte år, sier Anderson.

Hva han legger i «mange» er selvsagt noe diffust, men uttalelsen får imidlertid flere til å heve minst ett øyebryn.

For øvrig har Anderson stort sett pene ting å si om klubben han kom til sommeren 2007.

- Manchester United er en diger klubb, en klubb som gjør alt for spillerne sine, men noen ganger vil en fotballspiller dra bare for å oppleve en annen måte å spille fotball på, og for å lære noe nytt, sier han.

Og allerede rett etter ankomst Firenze, sier han at han ønsker å bli i byen utover låneavtalen ut sesongen.

- Jeg er takknemlig for være her, og vil prøve å vinne like mange titler som jeg har gjort i Manchester. Jeg ønsker definitivt å bli værende her.

Hele Norges coronakart