LANGT NEDE: Lionel Messi var veldig skuffet etter nok et finaletap emd Argentina. Foto:  EPA/JASON SZENES/NTB Scanpix
LANGT NEDE: Lionel Messi var veldig skuffet etter nok et finaletap emd Argentina. Foto:  EPA/JASON SZENES/NTB ScanpixVis mer

Sikker på at Messi gjør helomvending etter landslagsnei

Argentinas president Mauricio Macri.

(Dagbladet): Det skapte sjokkbølger i fotballen da Lionel Messi annonserte at han ville gi seg på landslaget etter det forsmedelige tapet for Chile i Copa America-finalen.

Argentina tapte på straffesparkkonkurranse etter at det sto 0-0 ordinær tid og ekstraomganger, og Messi var en av to som bommet fra krittmerket. Det var tungt å svelge for superstjernen som ikke har vunnet noe stort med Argentina.

Nå forteller Argentina-president Mauricio Macri at han tror Messi vil returnere til landslaget. Han snakket med Barcelona-spilleren på telefonen forrige måned.

- Jeg er sikker på at han vil komme tilbake. Han er den beste i verden, sier Macri til CNBC.

Én måned før OL i Rio trakk Gerardo Martino seg som landslagssjef for Argentina. Ifølge Diaragol kommer Messi kun til å gjøre comeback dersom fotballforbundet gjør kraftige forandringer.

Ifølge avisa krever angriperen at det ansettes en manager med en tydelig filosofi, og han vil aller helst ha Atletico Madrid-manager Diego Siemeone ved roret.

Lionel Messi har tapt fire mesterskapsfinaler i løpet av Argentina-karrieren.