Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kombinert

Sikret sin andre seier på to dager

Jarl Magnus Riiber hadde full kontroll i langrennssporet lørdag og vant sitt andre strake kombinertrenn i verdenscupen i finske Ruka.

NY SEIER: Jarl Magnus Riiber overbeviste både i bakken og i sporet. Foto: NTB/Scanpix
NY SEIER: Jarl Magnus Riiber overbeviste både i bakken og i sporet. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

22-åringen gikk ut på den 10 kilometer lange langrennsdelen med elleve sekunders forsprang ned til annenmann, landslagskompis Espen Bjørnstad. En annen nordmann, Jens Lurås Oftebro startet langrennet på tredjeplass.

Ingen var uansett i nærheten av å true Riiber, som dermed har fått en perfekt start på verdenscupsesongen med to seire av to mulige. Kombinertsportens store ener gikk i mål til en klar seier.

Med seieren lørdag øker dermed Riiber samtidig sin ledelse i minitouren i Ruka som avsluttes søndag.

Norge fikk en glimrende åpning på verdenscupsesongen i kombinert da de sikret firedobbelt seier i fredagens konkurranse. Jarl Magnus Riiber var raskest. Bak fulgte Espen Bjørnstad, Jens Lurås Oftebro og Jørgen Graabak. Lørdag ble det mer jubel.

Forrige sesong var Jarl Magnus Riiber helt suveren. Han vant verdenscupen sammenlagt og tok to VM-gull i Seefeld, ett individuelt og et som en del av Norges stafettlag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media