Siktet for drap på gravid kvinne

Proffbokser Félix Verdejo Sánchez (27) er siktet for drapet på en gravid kvinne som ble funnet i nærheten av San Juan i Puerto Rico.

TILTALT: Felix Verdejo sitter i varetekt siktet for drap i Puerto Rico. Her fra en boksekamp i Madison Square Garden. Foto: Andrew Couldridge/Reuters
TILTALT: Felix Verdejo sitter i varetekt siktet for drap i Puerto Rico. Her fra en boksekamp i Madison Square Garden. Foto: Andrew Couldridge/Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den Puerto Ricanske bokseren Félix Verdejo Sánchez deltok i De olympiske leker i 2012.

Han skal ha meldt seg inn til politiet søndag kveld, og er nå siktet for å ha drept gravide Keishla Rodríguez Ortiz (27) på lørdag, uttaler myndighetene ifølge The New York Times.

Flere anklager

The New York Times skriver at Verdejo er siktet for å ha slått kvinnen og injisert henne med «stoffer». I tillegg skal han ha bundet kroppen hennes til en steinblokk og kastet henne i vannet.

Kvinnen forsvant på fredag, og liket hennes ble funnet på lørdag. Hun ble identifisert gjennom tannlegejournaler, sier Institute of Forensic Science i Puerto Rico.

Verdejo er siktet for kidnapping med døden til følge og drap på et ufødt barn.

Maksimal strafferamme er dødsstraff, selv om påtalemyndigheten ikke har tatt noen beslutning om å søke dette, ifølge føderale påtalemyndigheter.

Drapssiktede forlot avdødes kjøretøy, som ble funnet en dag seinere.

Politiets politimyndigheter brukte mobiltelefondata til å slå sammen hvor Rodríguez Ortiz hadde reist og med hvem hun hadde snakket før hun forsvant, ifølge tiltalen.

Mr. Verdejo satt i varetekt søndag kveld og møtte opp i retten mandag morgen. Der kom det fram at han fortsatt skulle holdes i varetekt uten kausjon. Det skriver NBC News.

Hans advokat ville i kommentere saken overfor samme kanal.

Møtte ikke opp på jobb

Moren til avdøde sier hun mottok en telefon fra sin andre datter, som fortalte at sjefen til avdøde hadde ringt da hun ikke hadde møtt opp på jobb.

- For meg var det veldig rart fordi hun var veldig ansvarlig, sier moren til El Nuevo Día.

Deretter ringte hun Verdejo for å spørre etter datteren sin, og han sa at han ikke visste hvor hun var.

Rodríguez Ortizs mor, Keila Ortiz Rivera, fortalte El Nuevo Día at da hun sist snakket med datteren sin torsdag morgen, sa hun at Mr. Verdejo var på vei for å møte henne for å se på resultatene av en graviditetstest hun hadde tatt.

Kaptein Luis Díaz Muñoz fortalte avisa El Nuevo Día at Verdejo ikke samarbeidet med etterforskerne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer