Sjokkerer

Siktet for drapsforsøk etter dette

Rystende scener oppsto i brasiliansk fotball, da São Paulo RS-spilleren William Ribeiro gikk løs på dommeren.

BRUTALT: William Ribeiro sparker dommeren til hodet i kampen mellom Guarani-VA og Sao Paulo RS i Brasil. Video: Rødt Kort. Vis mer
Publisert

Under 6. divisjonskampen i brasiliansk fotball mellom Guarani-VA og São Paulo RS, oppsto det en hendelse utenom det vanlige.

William Ribeiro og hans lag São Paulo RS lå under 1-0, da det totalt svartnet for spilleren. Ribeiro dytter først dommer Rodrigo Crivellaro i bakken, før han sparker ham i hoderegionen, som tilsynelatende gjør at dommeren ligger bevisstløs på gressmatta.

En ambulanse kjørte seinere på banen, og fraktet Crivellaro til sykehuset. Ifølge brasilianske medier, skal han være våken men fortsatt under medisinsk tilsyn.

Nyhetsbyrået AP skriver at dommeren skal være skrevet ut av sykehuset.

Bilder som sirkulerer på internett, viser at Ribeiro har blitt lagt i håndjern av lovens lange arm.

AP skriver videre at dommeren ikke ennå har sett hendelsen. Vinicius Assunção, en politietterforsker i lokalområdet, fortalte pressen at en dommer vil bestemme om Ribeiro vil holdes i varetekt, eller løslatt mot kausjon.

- Angrepet hans var veldig sterkt og voldsomt. Sparket til hodet fikk dommeren til å besvime, sa Assunção. Dommeren hadde ingen sjanse til å forsvare seg.

Den brasilianske storavisa Globo skriver at Ribeiro skal være siktet for drapsforsøk.

Ifølge GiveMeSport, skal Sao Paula RS-president Delvid Goilart Pereira allerede ha terminert kontrakten til spilleren.

- Uheldig, beklagelig og framfor alt opprørende, skal han ha uttalt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer