Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Siktet toppidrettsutøver etterforskes for flere voldsepisoder

Melder VG.

 GLATTCELLE:  Den siktete måtte i helga tilbringe deler av natten i glattcelle før han ble dimittert. Foto: Dag G Nordsveen / Samfoto / NTB Scanpix
GLATTCELLE: Den siktete måtte i helga tilbringe deler av natten i glattcelle før han ble dimittert. Foto: Dag G Nordsveen / Samfoto / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Toppidrettsutøveren som skal ha utøvd vold mot sin samboer natt til lørdag, blir nå etterforsket for flere voldsepisoder, melder VG.

Mannen, som representer Norge, er siktet for episoden som fant sted i boligen hvor begge har registrert adresse. Forholdet mellom den siktede og den fornærmede skal ha vært over da episoden inntraff.

Ifølge VG skal mannen ha utøvet vold mot sin tidligere samboer ved flere anledninger, uten at disse forholdene ble anmeldt.

- Vi etterforsker ut fra å sjekke denne konkrete hendelsen og om det har vært andre hendelser tidligere, sier politiadvokaten i det aktuelle politidistriktet til VG.

Ifølge Toppidrettsutøverens forsvarer, Mette Yvonne Larsen, forteller at hennes klient avviser at det skal være snakk om flere voldsepisoder. Larsen forteller også at klienten mener at voldsepisoden i helga ikke var så alvorlig som samboeren har påstått.

- Han er ferdig med den dama, han ønsker ikke å ha henne i livet sitt mer, og vi er ikke kjent med noen andre voldsepisoder, sier advokat Mette Yvonne Larsen til NTB.

- Det er litt urimelig at en krangel etter endt samboerskap skal få så stor oppmerksomhet. Han frykter at han nå blir forhåndsdømt bare fordi han er en kjent idrettsutøver, legger Larsen til.

Utøveren risikerer fire års fengsel om han blir funnet skyldig i siktelsen.

Den siktede idrettsutøveren ble pågrepet av politiet og holdt i arresten fram til han hadde avgitt forklaring.

Den fornærmede eks-samboeren skal ha vært i avhør hos politiet torsdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling