Siktet toppidrettsutøver etterforskes for flere voldsepisoder

Melder VG.

GLATTCELLE:  Den siktete måtte i helga tilbringe deler av natten i glattcelle før han ble dimittert. Foto: Dag G Nordsveen / Samfoto / NTB Scanpix
GLATTCELLE: Den siktete måtte i helga tilbringe deler av natten i glattcelle før han ble dimittert. Foto: Dag G Nordsveen / Samfoto / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Toppidrettsutøveren som skal ha utøvd vold mot sin samboer natt til lørdag, blir nå etterforsket for flere voldsepisoder, melder VG.

Mannen, som representer Norge, er siktet for episoden som fant sted i boligen hvor begge har registrert adresse. Forholdet mellom den siktede og den fornærmede skal ha vært over da episoden inntraff.

Ifølge VG skal mannen ha utøvet vold mot sin tidligere samboer ved flere anledninger, uten at disse forholdene ble anmeldt.

- Vi etterforsker ut fra å sjekke denne konkrete hendelsen og om det har vært andre hendelser tidligere, sier politiadvokaten i det aktuelle politidistriktet til VG.

Ifølge Toppidrettsutøverens forsvarer, Mette Yvonne Larsen, forteller at hennes klient avviser at det skal være snakk om flere voldsepisoder. Larsen forteller også at klienten mener at voldsepisoden i helga ikke var så alvorlig som samboeren har påstått.

- Han er ferdig med den dama, han ønsker ikke å ha henne i livet sitt mer, og vi er ikke kjent med noen andre voldsepisoder, sier advokat Mette Yvonne Larsen til NTB.

- Det er litt urimelig at en krangel etter endt samboerskap skal få så stor oppmerksomhet. Han frykter at han nå blir forhåndsdømt bare fordi han er en kjent idrettsutøver, legger Larsen til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer