Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Silje Norendal klar for finalen i slopestyle

Knep den siste finaleplassen.

 TIL FINALEN:  Snowboardkjører Silje Norendal knep den siste finaleplassen i kvinnenes slopestylekonkurranse i OL. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
TIL FINALEN: Snowboardkjører Silje Norendal knep den siste finaleplassen i kvinnenes slopestylekonkurranse i OL. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Finalen kl. 10.15 følger du i vårt livestudio

Snowboardkjører Silje Norendal knep den siste finaleplassen i kvinnenes slopestylekonkurranse i OL.

20-åringen mislyktes i sitt første forsøk i semifinalen, men hun traff da alt sto på spill og knep fjerdeplassen i semifinalen med 78,75 poeng. Det holdt til finaleplass med 6,75 poengs margin.

Sarka Pancochova fra Tsjekkia var best i semifinalen med 90,50 poeng, fulgt av sveitsiske Sina Candrian (84,25) og britiske Jenny Jones (83,25).

Kjersti Buaas ble stoppet av smertene etter sitt stygge fall i kvalifiseringen torsdag. Hun kom ikke til start i semifinalen.

Isabel Derungs (Sveits), Torah Bright (Australia), Spencer O'Brien (Canada) og Enni Rukajärvi (Finland) gikk rett til finale fra kvalifiseringen torsdag. Finalen avvikles senere søndag.

(NTB)

Hele Norges coronakart