- Silje, ungene og jeg var ikke i tvil om at vi ville bli værende

Bestemte seg mandag kveld for å takke nei til Aston Villa.

VILLE BLI I NORGE: Ole Gunnar Solskjær, Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten på pressekonferanse i Molde. Der fortalte Solskjær at han blir i Molde.  Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
VILLE BLI I NORGE: Ole Gunnar Solskjær, Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten på pressekonferanse i Molde. Der fortalte Solskjær at han blir i Molde. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE/OSLO (Dagbladet): Molde-sjef Ole Gunnar Solskjær, Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten var på plass til pressekonferanse på Aker stadion i ettermiddag.

Der ble det klar at Solskjær etter samtale med familien, fortsetter som Molde-sjef.

- Til syvende og sist, når du kommer opp i situasjoner som får oss til å kjenne etter.. Jeg vil gå tilbake til mandag kveld. Da hadde vi et familieråd. Silje, ungene og jeg var ikke i tvil om at vi ville bli værende, sier Solskjær på pressekonferansen.

Dette var første gang Aker-sjef Kjell Inge Røkke snakket etter at han annononserte at Aker trekker seg ut av Molde etter sesongen.

- Det er fantastisk at vi har kommet til en felles forståelse. Det er ingen tvil om at den siste uka har vært litt mer krevende, men den har også vært ekstremt avklarende, sier Kjell Inge Røkke.

- Ole Gunnar har vært, og kommer til å være veldig viktig for Molde FK. Ikke bare for i nåtid, men for tramtida også. Da telefonen kom i går, var det en veldig hyggelig beskjed å få, sier Røkke.

- Tar over ansvaret Bjørn Rune Gjelsten har vært med i Molde en stund, og sier selv at han får mer ansvar framover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer