Marco Silva har fått sparken av Watford

Silva ferdig som manager for Watford

Marco Silva er ferdig som Watford-manager etter kun én seier på de siste elleve kampene i Premier League. Manageren blir beskyldt for manglende fokus av styret.

SPARKET: Marco Silva har fått sparken av Watford. Portugiseren var sterkt ønsket av Everton før Sam Allardyce ble ansatt. Foto: Robbie Stephenson / JMP / REX / Shutterstock / NTB Scanpix.
SPARKET: Marco Silva har fått sparken av Watford. Portugiseren var sterkt ønsket av Everton før Sam Allardyce ble ansatt. Foto: Robbie Stephenson / JMP / REX / Shutterstock / NTB Scanpix.Vis mer

Det bekrefter Watford i en pressemelding søndag.

Marco Silvas siste kamp ved roret i Watford ble 0-2-tapet mot Leicester søndag. Det var det tredje tapet på de fire siste kampene. Watfords siste seier kom 2. juledag i fjor mot nettopp Leicester (2-1).

Watford skriver i pressemeldingen at det var en «vanskelig avgjørelse, og at den ikke ble tatt forhastet. Klubben er overbevist om at det var riktig å ansette Silva, og hadde det ikke vært for den uønskede oppmerksomheten fra en annen Premier League-klubb om å ansette ham, hadde vi kunnet fortsette å blomstre under hans lederskap».

Everton var på desperat managerjakt etter sparkingen av Ronald Koeman. Før de ansatte ringreven Sam Allardyce gjorde klubben gjentatte forsøk på å sikre seg Silva uten suksess.

Det er disse henvendelsene som styret i Watford mener har ført til at Silva har mistet fokus, og som videre har ført til klubbens dårlige form.

Silva ble ansatt som Watford-manager i mai 2017 etter tidligere å ha trent Hull.

NTB