Marco Silva har fått sparken av Watford

Silva ferdig som manager for Watford

Marco Silva er ferdig som Watford-manager etter kun én seier på de siste elleve kampene i Premier League. Manageren blir beskyldt for manglende fokus av styret.

SPARKET: Marco Silva har fått sparken av Watford. Portugiseren var sterkt ønsket av Everton før Sam Allardyce ble ansatt. Foto: Robbie Stephenson / JMP / REX / Shutterstock / NTB Scanpix.
SPARKET: Marco Silva har fått sparken av Watford. Portugiseren var sterkt ønsket av Everton før Sam Allardyce ble ansatt. Foto: Robbie Stephenson / JMP / REX / Shutterstock / NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det bekrefter Watford i en pressemelding søndag.

Marco Silvas siste kamp ved roret i Watford ble 0-2-tapet mot Leicester søndag. Det var det tredje tapet på de fire siste kampene. Watfords siste seier kom 2. juledag i fjor mot nettopp Leicester (2-1).

Watford skriver i pressemeldingen at det var en «vanskelig avgjørelse, og at den ikke ble tatt forhastet. Klubben er overbevist om at det var riktig å ansette Silva, og hadde det ikke vært for den uønskede oppmerksomheten fra en annen Premier League-klubb om å ansette ham, hadde vi kunnet fortsette å blomstre under hans lederskap».

Everton var på desperat managerjakt etter sparkingen av Ronald Koeman. Før de ansatte ringreven Sam Allardyce gjorde klubben gjentatte forsøk på å sikre seg Silva uten suksess.

Det er disse henvendelsene som styret i Watford mener har ført til at Silva har mistet fokus, og som videre har ført til klubbens dårlige form.

Silva ble ansatt som Watford-manager i mai 2017 etter tidligere å ha trent Hull.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer