Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Silva, van Bommel og Roma fikk nye Milan-avtaler

Ikke Seedorf.

NYE ÅR: Thiago Silva (t.v) har fått ny Milan-kontrakt etter Serie A-gullet, det samme gjelder Mark Van Bommel (t.h). Foto: AP/Luca Bruno
NYE ÅR: Thiago Silva (t.v) har fått ny Milan-kontrakt etter Serie A-gullet, det samme gjelder Mark Van Bommel (t.h). Foto: AP/Luca Bruno Vis mer

Milan-spillerne Thiago Silva, Mark van Bommel og Flavio Roma har skrevet under nye kontrakter med klubben.

Thiago Silva har fått en ny femårskontrakt med den italienske seriemesteren, mens van Bommel og Romas avtaler varer ut neste sesong.

Clarence Seedorf er imidlertid usikker på om han skal fortsette i Milan. Kontrakten hans går ut i sommer. Han har vært i møte med klubbledelsen for å snakke om en eventuell ny kontrakt.

- Møtet gikk bra, men jeg vet ikke om jeg skal bli i Milan. Vi skal møtes igjen neste uke, for vi ønsker å avslutte sesongen med seier og så snakke sammen.

Massimo Ambrosini, Alessandro Nesta og Andrea Pirlo skal også forhandle om nye kontrakter. Milan møter Udinese i siste serierunde søndag.

(NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media