Silva vraket som kaptein på Arsenal.com

- Wenger kunne snakket med meg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Gilberto Silva vikarierte som Arsenal-kaptein under Thierry Henrys skadeavbrekk sist sesong. Nå regnet Silva med å overta armbindet på fast basis.

Helt til han leste på Arsenals nettside at klubbens franske manager Arsene Wenger i stedet hadde valgt sin landsmann William Gallas, som kom fra Chelsea for et år siden.

- Selvsagt var jeg overrasket, for jeg var kaptein hele forrige sesong da Henry ikke spilte, og etter at han flyttet til Barcelona trodde jeg naturligvis at det var min tur, sier Gilberto Silva til Daily Star ifølge nyhetsbyrået PA.

- Hadde tid til å snakke

Brasilianeren er klar på at det selvsagt er manageren som bestemmer, og at han fortsatt vil gjøre sitt beste for klubben. Men han er ikke så imponert over måten han fikk vite om kapteinsvalget på.

- Jeg var overrasket over at han ikke snakket med meg om beslutningen sin. Han hadde tid til det, fordi jeg var på treningsfeltet før det ble gjort offentlig kjent, sier Silva som fikk ekstra ferie etter Copa America-seieren med Brasil.

- Han sa ingenting til meg, og jeg fant det først ut den kvelden jeg så det på Arsenals nettside. Jeg var ikke irritert over å ikke bli kaptein, men jeg ble irritert over måten jeg fikk vite om det, sier Silva.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer