Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Silvestre om Martial: -Jeg håper han ikke tar en Pogba

Håper franskmannen blir i Manchester United.

USIKKER FRAMTID? Anthony Martial i aksjon for Manchester United mot Hull nylig. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix<div><br></div>
USIKKER FRAMTID? Anthony Martial i aksjon for Manchester United mot Hull nylig. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix

Vis mer

Tidligere Manchester United-spiller Mikaël Silvestre ber Anthony Martial bli værende hos «de røde djevlene». Han maner til tålmodighet hos landsmannen.

Martial (21) har slitt med lite spilletid under José Mourinho denne sesongen, noe som har ført til spekulasjoner rundt franskmannens framtid i klubben. Silvestre, som var i United i perioden 1999-2008, håper Martial blir i Manchester.

– Jeg håper han er tålmodig. Jeg håper han ikke "tar en Pogba", sier Silvestre, og viser til at Pogba dro fra United til Juventus i mangel på spilletid.

– Martial må bli i klubben, han må vise sin karakterstyrke. Det handler om å være modig og jobbe hardt, slik han allerede har gjort, sier han til Talksport, ifølge Sky Sports.

Mistet draktnummeret

39-åringen mener flere faktorer har gjort at Martial har fått det tyngre denne sesongen. Angrepsspilleren hadde en svært god førstesesong i United-trøyen.

– Man snakker alltid om at det er tøft å følge opp en god første sesong. Man må også huske på at han fortsatt er ung. Han har enda mye å lære, sier franske Silvestre.

– Martial hadde en vanskelig sommer. Han mistet startplassen på landslaget under EM, og han mistet nummeret (9) sitt til Zlatan Ibrahimovic på klubblaget. Han likte ikke det, sier den tidligere United-backen.

Silvestre spilte for klubber som Rennes, Inter, Arsenal og Werder Bremen i sin aktive karriere. Han ga seg som spiller i 2014.

– Kan lære

Den tidligere United-backen mener Martial kan lære mye av de erfarne spillerne på Old Trafford.

– Han kan lære av Ibrahimovic og Wayne Rooney, og det samme kan en unggutt som Marcus Rashford gjøre. Zlatan og Wayne er spillere som har det som kreves for å vinne trofeer, sier Silvestre.

Martial gikk selv ut mot spekulasjonene på sin Twitter-konto mandag.

– Ikke hør på avisene. Det er ingenting galt. Kom igjen nå, United, skrev 21-åringen.

Martial kom fra Monaco før forrige sesong. Han ble hentet til United av Louis van Gaal.

United og Martial er foreløpig tabellsekser i Premier League. Veien til Chelsea på tabelltopp er lang, men det er kun to poeng opp til Arsenal på den viktige fjerdeplassen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling