Silvio Berlusconi i ferd med å selge AC Milan: - Kan ikke bli verre nå

- Måtte nesten komme.

- CIAO: AC Milans kontroversielle eier Silvio Berlusconi kan være i ferd med å selge AC Milan, som han har hatt kontroll over helt siden 1986. Foto: REUTERS / Alessandro Bianchi / NTB Scanpix
- CIAO: AC Milans kontroversielle eier Silvio Berlusconi kan være i ferd med å selge AC Milan, som han har hatt kontroll over helt siden 1986. Foto: REUTERS / Alessandro Bianchi / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det går mot et skifte av eierskap i den italienske storklubben AC Milan. Thailandske Bee Taechaubol skal ha ankommet Milano for å forhandle med Silvio Berlusconi angående et oppkjøp. Prisen er ventet på ligge på omtrent 8,5 milliarder kroner.

Den skandaleomsuste tidligere statsministeren og mediemagnat Silvio Berlusconi har eid klubben siden 1986. Tiden har vært preget av oppturer og nedturer, men flest av førstnevnte:

Siden 1986 har Milano-klubben vunnet blant annet åtte seriemesterskap, den italienske cupen, den italienske supercupen seks ganger, og respektable fem Champions League-trofeer.

Men nå peker pila nedover for laget med den stolte historien.

Ser positivt på det Adnan Karalic, som er president i AC Milans norske supporterklubb, er litt todelt i meningen om et eierskifte. Men han velger å se positivt på det. Da legger han til grunn klubbens nedadpekende kurve de siste årene.

- Det måtte nesten komme om vi ser på Milan de siste sesongene, sier han til Dagbladet.

- Etter salgene av våre beste spillere, Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva, har det bare gått en vei for Milan, en vei ingen Milan-supportere egentlig kunne drømt om. At en av de mestvinnende klubbene skulle synke så lavt er trist, uforståelig og ikke minst svært bekymrende. Om jeg er mest positiv eller negativ, så velger jeg å se positivt dersom klubben blir solgt, stort verre kan det dessverre ikke bli her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.