Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Silvstedt truffet i munnen av Jagr-puck

Takket nei til legehjelp.

(Dagbladet.no): Det blir nok en stund til den svenske Playboymodellen Victoria Silvstedt tør å gå på ishockeykamp igjen. Mandag kveld var hun i Madison Square Garden for å se New York Rangers mot Buffalo Sabres.

Rangers vant til slutt kampen på straffer, men det var en episode midtveis i første periode alle snakket om etterpå.

Et skudd fra den tsjekkiske hockeystjernen Jaromir Jagr gikk over vantet. På VIP-plassene helt nede ved isen satt Silvstedt - og nei, dette er ingen framskutt aprilspøk - men pucken fra Jagr traff utrolig nok den svenske nakenmodellen midt i munnen.

Takket nei til lege

- Oj, se på leppa mi, skal hun ha utbrutt, ifølge Expressen.

Hun viste imidlertid at hun har bein i nesa da hun takket nei til legehjelp og i stedet så resten av kampen.

Silvstedt er ifølge Expressen en god venn av Rangers-spiller Henrik Lundqvist. Han mener hun var heldig som ikke pådro seg en verre skade enn en hoven leppe.

- Det så litt ekkelt ut, og det kunne gått mye verre. Hun var heldig, sier han.

HOVEN LEPPE: Det er ikke uvanlig at nakenmodeller har fyldige lepper, men bare Victoria Silvstedt (i midten) kan skilte med å ha fått et skudd fra Jaromir Jagr i munnen. Foto: REUTERS
HOVEN LEPPE: Det er ikke uvanlig at nakenmodeller har fyldige lepper, men bare Victoria Silvstedt (i midten) kan skilte med å ha fått et skudd fra Jaromir Jagr i munnen. Foto: REUTERS Vis mer
<B>DÅRLIG SJEKKETRIKS?:</B> Midtveis i første periode knallet Jaromir Jagr til, pucken gikk over vantet og mot VIP-plassene, der Silvstedt fikk pucken i kjeften.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling