<strong>KVALM LSK-HELT:</strong> LSK-spiller Simen Kind Mikalsen (t.h.) følte seg kvalm og forsøkte å kaste opp etter smellen han fikk i hodeduellen med en Start-spiller. Her sjekker lagkameratene Johan Andersson (t.v) og Finnur Orri Margeirsson hvordan det går med gutten som til slutt reddet LSK fire minutter på overtid. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
KVALM LSK-HELT: LSK-spiller Simen Kind Mikalsen (t.h.) følte seg kvalm og forsøkte å kaste opp etter smellen han fikk i hodeduellen med en Start-spiller. Her sjekker lagkameratene Johan Andersson (t.v) og Finnur Orri Margeirsson hvordan det går med gutten som til slutt reddet LSK fire minutter på overtid. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix Vis mer

- Simen ser ikke bra ut. Han er ganske groggy

LSK-Mikalsen fikk hjernerystelse under scoringsfeiringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LSK-Start 1-1.

ÅRÅSEN (Dagbladet): Simen Kind Mikalsen (21) berget ett poeng for LSK nesten fire minutter på overtid mot Start på Åråsen i går kveld, og 21-åringen kommer nok til å huske sin første scoring for gultrøyene.

I jubelscenene som oppsto pådro han seg nemlig hjernerystelse, som trolig lå latent etter smellen han fikk i duell med Start-spissen Matthias Vilhjalmsson tidligere i kampen.

Fikk ikke snakke Etter en kort svipptur innom pressesonen etter kampen ble han hentet av en i LSKs helseteam og ført inn i garderoben, uten at han fikk lov til å snakke mer med media.

Men han rakk først følgende kommentar til lokalavisa Romerikes Blad:

- Jeg fikk en smell i duell med spissen deres, Vilhjalmsson, rett før. Jeg kjente den ikke så godt. Scoret og så kom alle følelsene. Det var heftig. Men så ble jeg plutselig helt tom og skikkelig kvalm.

- Får ikke noe svar LSK-veteran Bjørn Helge Riise opplevde en ordentlig groggy lagkamerat i garderoben etter kampen.

- Simen ser ikke bra ut. Han er ganske groggy. Jeg har forsøkt å spørre han i hvilken situasjonen han fikk hjernerystelsen, men får ikke  noe skikkelig svar, sier Riise til Dagbladet.

31-åringen fryktet det gikk mot en marerittåpning på årets sesong, med hjemmetap mot en motstander som er spådd havne langt nede på tabellen i år.

Men han likte måten laget kollektivt reiste seg på som reaksjon på Frode Kippes utvisning allerede i det første minuttet av andre omgang.

- Kjemper til siste sekund - Det var utrolig deilig å få med seg ett poeng. Vi står sammen som et lag og gir ikke opp. Vi kjemper til aller siste sekund, og det var deilig å se at ALLE sto opp for laget etter at Frode Kippe ble utvist.

- Den viljen har savnet litt her de siste årene. I fotball må du først vinne krigen, og så kan du begynne å spille. Om du går utpå der og tror du kan spille ut hvem som helst, uten å krige, så taper du, sier Riise til Dagbladet.

Ingen ting å tape Bjørn Helge Riise følte at utvisningen ga dem ny gnist, at det gikk en faen i dem og at de da kunne kaste alle hemninger og kjøre på framover.

- Vi skreik til hverandre at vi kjører på og går for det. Vi vet hva vi kan med ballen og at vi er godt trent. Vi hadde ikke noe å tape og kunne bare «gønne» på, sier LSK-spilleren.

• Med ett poeng til hvert av lagene står LSK i det minste ikke med minuspoeng på tabellen lenger. De startet som kjent med ett minuspoeng, som følge av økonomisk rot.

<strong>ETTERLYSTE VILJE:</strong> Bjørn Helge Riise likte måten LSK reiste seg på som lag etter at kaptein Frode Kippe fikk rødt kort tidlig i andre omgang. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
ETTERLYSTE VILJE: Bjørn Helge Riise likte måten LSK reiste seg på som lag etter at kaptein Frode Kippe fikk rødt kort tidlig i andre omgang. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer