- Simen ser ikke bra ut. Han er ganske groggy

LSK-Mikalsen fikk hjernerystelse under scoringsfeiringen.

KVALM LSK-HELT: LSK-spiller Simen Kind Mikalsen (t.h.) følte seg kvalm og forsøkte å kaste opp etter smellen han fikk i hodeduellen med en Start-spiller. Her sjekker lagkameratene Johan Andersson (t.v) og Finnur Orri Margeirsson hvordan det går med gutten som til slutt reddet LSK fire minutter på overtid. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
KVALM LSK-HELT: LSK-spiller Simen Kind Mikalsen (t.h.) følte seg kvalm og forsøkte å kaste opp etter smellen han fikk i hodeduellen med en Start-spiller. Her sjekker lagkameratene Johan Andersson (t.v) og Finnur Orri Margeirsson hvordan det går med gutten som til slutt reddet LSK fire minutter på overtid. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• LSK-Start 1-1.

ÅRÅSEN (Dagbladet): Simen Kind Mikalsen (21) berget ett poeng for LSK nesten fire minutter på overtid mot Start på Åråsen i går kveld, og 21-åringen kommer nok til å huske sin første scoring for gultrøyene.

I jubelscenene som oppsto pådro han seg nemlig hjernerystelse, som trolig lå latent etter smellen han fikk i duell med Start-spissen Matthias Vilhjalmsson tidligere i kampen.

Fikk ikke snakke Etter en kort svipptur innom pressesonen etter kampen ble han hentet av en i LSKs helseteam og ført inn i garderoben, uten at han fikk lov til å snakke mer med media.

Men han rakk først følgende kommentar til lokalavisa Romerikes Blad:

- Jeg fikk en smell i duell med spissen deres, Vilhjalmsson, rett før. Jeg kjente den ikke så godt. Scoret og så kom alle følelsene. Det var heftig. Men så ble jeg plutselig helt tom og skikkelig kvalm.

- Får ikke noe svar LSK-veteran Bjørn Helge Riise opplevde en ordentlig groggy lagkamerat i garderoben etter kampen.

- Simen ser ikke bra ut. Han er ganske groggy. Jeg har forsøkt å spørre han i hvilken situasjonen han fikk hjernerystelsen, men får ikke  noe skikkelig svar, sier Riise til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.