Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Simen Wangberg er ferdig i Brann

Klar for ny klubb.

TIL TROMSØ:  Simen Wangberg er ferdig i Brann og klar for Tromsø og 1. divisjon. 
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
TIL TROMSØ: Simen Wangberg er ferdig i Brann og klar for Tromsø og 1. divisjon. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Midtstopperen Simen Wangberg (22) er enig med Brann om å avslutte kontraktsforholdet. Han skal spille for Tromsø fra kommende sesong.

Wangberg debuterte for Brann 19. august 2012 og har fått med seg 20 kamper for eliteserieklubben. Brann bekreftet på sine nettsider lørdag kveld at Wangberg forlater klubben.

- Vi takker Simen for den innsatsen han har lagt ned siden han kom til klubben. Han har vært en positiv bidragsyter både på og utenfor banen, men har vært uheldig og er blitt satt ut av spill perioder med skader, skriver klubben.

Wangberg skal allerede søndag vende nesen mot Tromsø, der han skal signere en kontrakt som strekker seg til desember 2016.

- Jeg er glad for at vi får en ung, sulten og lovende spiller som Simen til klubben, sa Tromsø-trener Steinar Nilsen til klubbens nettsider.

Wangberg skal gjennomgå medisinsk test på La Manga før kontrakten formelt blir underskrevet.

(NTB)

Hele Norges coronakart