Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Simen Wangberg klar for Brann

Forlater Rosenborg.

TIL BRANN: Rosenborgs Simen Wangberg er ferdig i klubben og klar for Brann. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
TIL BRANN: Rosenborgs Simen Wangberg er ferdig i klubben og klar for Brann. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Rosenborg-stopper Simen Wangberg er klar for Brann. Det melder bergenserne på sin hjemmeside.

Forsvarsspilleren har skrevet under en kontrakt på to og et halvt år.

- Simen er en ung og fremadstormende midtstopper som i ung alder har fått mye erfaring både i Tippeligaen og internasjonalt med RBK og aldersbestemte landslag. Han er en spiller som vi har sett på en stund, og når det ble slik at Lars Grorud gikk til Fredrikstad ble det god timing for oss å hente Wangberg til Brann, sier sportslig leder Rolf-Magne Walstad til Brann.no.

Wangberg debuterte på RBK som 17-åring - og har blant annet vært lånt ut til Ranheim. Han har allerede gjennomført den medisinske testen, og kan debutere for Brann mot serieleder Strømsgodset på søndag.

- Han har vært inn og ut av laget de siste sesongene, og vi skjønner at han synes det var interessant da Brann kom på banen. Vi har per dags dato 3-4 spillere som er aktuelle på midtstopperplass, og valgte derfor å selge Simen til Brann. Jeg vil å takke han for innsatsen i Rosenborg og ønsker ham lykke til videre, sier RBKs sportssjef Erik Hoftun til RBK.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media