Simona (21) ble stjerne på direkten da hun slo Caroline Wozniacki

Simonas karriere har skutt fart etter brystreduksjonen.

TV-STJERNE: Rumenske Simona Halep ble hentet til en direkte nyhetssending på ESPN etter at hun slo Caroline Wozniacki i WTA-turneringen i New Haven i natt. Simonas karriere har bare gått en vei etter brystreduksjonen hun foretok i 2009. Foto: Elsa / Getty Images / AFP
TV-STJERNE: Rumenske Simona Halep ble hentet til en direkte nyhetssending på ESPN etter at hun slo Caroline Wozniacki i WTA-turneringen i New Haven i natt. Simonas karriere har bare gått en vei etter brystreduksjonen hun foretok i 2009. Foto: Elsa / Getty Images / AFPVis mer

Den rumenske 21-åringen tok et valg som 17-åring:

Ingen ting skulle stå i veien for tenniskarrieren. Og det inkluderte også størrelsen på brystene.

Hun hadde størrelse 34DD, og bestemte seg for å ta en brystredukson.

- Ukomfortabel - Puppene mine var alltid i veien. Størrelsen på dem gikk ut over reaksjonsevnen, og jeg følte meg ukomfortabel, sa Simona Halep i et intervju i Daily Mail i 2011, to år etter operasjonen.

- Men jeg likte ikke puppene i hverdagen heller. Jeg ville tatt en brystreduksjon selv om jeg ikke hadde vært en idrettskvinne.

På grunn av operasjonen måtte Simona ta mange måneders pause fra tennisen, men siden inngrepet har karrieren gått på skinner:

Snart topp 20 Fra å være ranket på rundt 500. plass så er den rumenske 21-åringen i dag nummer 23 på verdensrankingen. Et av høydepunktene i karrien opplevde hun natt til i dag:

Da slå hun tidligere verdensenser Caroline Wozniacki i semifinalen i  WTA-turneringen i New Haven.

Danske Wozniacki, som i dag er ranket på åttendeplass i verden, ville skrevet historie om hun hadde vunnet turneringen for femte gang, men den unge fremastormende Simona Halep ville det altså annerledes.

Hun slo Wozniacki i to strake sett, 2-6 og 5-7.

I finalen venter den tsjekkiske tittelforsvarerer Petra Kvitova i natt, norsk tid.

- Min drøm - Jeg er full av sevtillit nå, forsikrer Simona Halep etter å ha beseiret langt mer meritterte Caroline Wozniacki.

FREMADSTORMENDE: Simona Halep har klatret over 30 plasser på verdensrankingen siden mai, og i natt slo hun også tidligere verdensenser caroline Wozniacki. Nå drømmer den rumenske 21-åringen om å komme blant topp 20 i verden. Foto: Fred Beckham / AP
FREMADSTORMENDE: Simona Halep har klatret over 30 plasser på verdensrankingen siden mai, og i natt slo hun også tidligere verdensenser caroline Wozniacki. Nå drømmer den rumenske 21-åringen om å komme blant topp 20 i verden. Foto: Fred Beckham / AP Vis mer

Seieren var såpass oppsiktsvekkende at ESPN hentet den rumenske jenta rett til tv-studio for å snakke om seieren.

Snakk om å bli stjerne på direkten!

Simona Halep er inne i sitt beste år på tennisbanen, og jakter sesongens fjerde seier etter ha vunnet tre turneringer på WTA-touren siden juni.

På sine 33 siste kamper har hun 28 seirer og fem tap. Den sterke rekken startet i Roma i mai, og siden da har hun klatret fra 64. plass til nummer 23 i verden.

Etter å ha beseiret selveste Caroline Wozniacki er det ventet at hun avanserer to plasser til når verdensrankingen oppdateres på mandag.

- Jeg skal gjøre alt jeg kan for å komme inn blant topp 20. Jeg vet det er vanskelge, men jeg skal fortsette å stå på for å komme meg inn på topp 20. Det er min store drøm, sier Simona Halep til USA Today.

- SKUFFENDE: Caroline Wozniacki fikk bank av Simona Halep i natt. Foto: Elsa  / Getty Images / AFP
- SKUFFENDE: Caroline Wozniacki fikk bank av Simona Halep i natt. Foto: Elsa / Getty Images / AFP Vis mer