Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Simoni imponert over Flo

Kan få sjansen fra start igjen på onsdag.

Tore André Flo gjorde et godt innhopp for Siena søndag. Nå får han og Alfonso Camorani ros fra trener Gigi Simoni foran møtet med Lecce.

Onsdag får Siena besøk av Lecce på lille, intime Artemio Franchi. Siena er med sine seks scoringer etter ti serierunder det minstscorende laget i serie A. Lecce ligger på en sensasjonell 3. plass, men har sluppet inn åtte mål på sine to siste kamper. Totalt står laget med 19 baklengsmål. Det er mest av de 20 lagene i toppserien.

- Flo har bedret seg den siste tiden. Han gjør det godt og har sakte, men sikkert funnet tilbake til formen. Flo og Camorani er viktige og har gjort nyttige innhopp med sin fysiske styrke, sier Simoni.

Flo ble belønnet med børskarakterer på seks og 6,5 etter helgens innhopp mot Lazio. Beste børskarakter er 10.

Trener Simoni frykter Lecce, selv om laget formmessig er på vei ned.

- Laget til Zdenek Zeman imponerer. Alt kan skje onsdag. De har karaktersterke spillere som Bojinov, Vucinic og Bjelanovic, men er best i det offensive spillet, sier trenerveteranen Simoni til klubbens nettsted.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media