Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Simoni krever svar - Flo blir

Sky Sports melder på sine nettsider at Siena-trener Gigi Simoni krever svar fra Tore André Flo om han blir i klubben.

Sist uke kollapset en utlånsavtale til Vålerenga. Da bestemte Flo seg for å spille resten av sesongen i Siena. Han kan forlate klubben som Bosman-spiller ved sesongslutt.

- Det er ingen endring i Tore Andrés forhold til Siena. Han spiller for klubben ut sesongen. Det er helt klart mitt inntrykk, sier Flos gode venn og agent Gunnar Martin Kjenner svært overrasket til NTB.

Flo ønsker ved sesongslutt å reise tilbake til England.

Ikke på nett

Sky skriver videre at Flo gjerne vil flytte tilbake til Norge for å bo nærmere familien. Det kanalen ikke har fått med seg er at Flos familie bor i Toscana. Sky siterer heller ingen kilde. NTB klarte mandag ikke å finne saken i italienske nettaviser. Trolig er saken lagt ut på bakgrunn av utsagn fra forrige uke.

- Jeg må vite hva Flo vil gjøre i framtiden så fort som mulig, sier Simoni bekymret.

Samme Simoni har ingen tillit til nordmannen og har konsekvent satt Flo på benken i de siste ligakampene. Siena er ikke uvillig til å slippe Flo i januar for å spare lønnskostnader.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media