Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Simpson tilbys kontrakt i dag

FC København vil kjøpe Pascal Simpson fri fra kontrakten i Vålerenga, men Oslo-klubben ønsker ikke å selge. - Vi har ikke mottatt noe bud fra Danmark og tilbyr Simpson ny kontrakt i dag, sier Jostein Johannessen i Vålerenga til Dagbladet.no

Pascal Simpsom var sist uke i København for å se på forholdene i hovedstadsklubben. Svensken likte det han så, og utelukket ikke en overgang allerede før sesongslutt i Norge.

- De vil ha meg med en gang. Jeg kan ha spilt min siste kamp i Vålerenga, for jeg går ut i fra at klubben ønsker å tjene penger på meg, i stedet for at jeg går gratis om noen måneder, sa Simpson til Aftenposten.

Prisen avgjør

Den vurderingen er ikke Jostein Johannessen udelt enig i.

- Dette er i stor grad opp til Pascal selv. Hvis han ønsker å forlate klubben er det lite vi kan gjøre. Prisen er i så fall helt avgjørende for om vi lar han gå før sesongslutt eller ikke, sier Johannessen.

Simpson har de siste ukene flere ganger uttrykt undring over at han ennå ikke har mottatt nytt kontraktstilbud fra Vålerenga. Det får han imidlertid fremlagt i dag.

Ny kontrakt

- Vi tilbyr Pascal ny kontrakt i dag. Det er snakk om en kontrakt med varighet i ett eller to år. Vi ønsker at Pascal skal være med videre, sier Johannessen.

Selv heller den tidligere AIK-spissen i retning av klubbskifte.

- Jeg trenger et nytt kick og ønsker å starte med blanke ark. Jeg tror jeg kan utvikle meg videre i Danmark, og Københavns 4-4-2 system passer meg nok bedre enn 4-3-3 som Vålerenga sverger til, sa Simpson.

Så gjenstår det bare å se om Vålerengas tilbud er så bra at Simpson lar seg overtale til å forbli trofast mot Oslo-klubben.

lars.erik.pedersen@dagbladet.no

VEKK FRA VIF? Pascal Simpson
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media