Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Singel IFK-spiller prøver alt for å få seg dame

Har t-skjorte med mobilnummeret klar under drakta. Men han scorer aldri.

SØKER FOTBALLFRUE: 25 år gamle Philip Haglund er lei av å bli ertet av lagkameratene fordi han fortsatt er singel. Via et blogginnlegg på nettsiden til fotballmagasinet Offside søker han etter interesserte jenter. Foto: EXPRESSEN
SØKER FOTBALLFRUE: 25 år gamle Philip Haglund er lei av å bli ertet av lagkameratene fordi han fortsatt er singel. Via et blogginnlegg på nettsiden til fotballmagasinet Offside søker han etter interesserte jenter. Foto: EXPRESSEN Vis mer


(Dagbladet): IFK Göteborg-spiller Philip Haglund skriver for det svenske fotballmagasinet Offside. I sitt ferskeste innlegg på magasinets nettside forteller han med en stor porsjon humor om hvordan det er å være 25-årig fotballproff og singel:

- «Haglund, hvordan står det til borte på singelbordet?» Hysén og Selakovic roper i kor. De venter ikke noe svar, men bryter sammen med de andre på bordet ut i et gapskratt. Jeg snur meg til de tre andre (nylig signerte juniorer) på det adskilte singelbordet, gjør en grimase og mumler bittert noe om alle singellivets gleder.

Haglund spilte for Brommapojkarna fram til han gikk til Heerenveen som 22-åring i 2010. Der var han i halvannet år, og der var ertingen fra lagkameratene enda verre.

- I Holland trodde medspillerne mine at jeg var homoseksuell siden jeg verken hadde dame eller seksuell omgang med prostituerte, skriver Haglund.

Har t-skjorte klar Midtbanespilleren forteller at han har prøvd det meste. Både speed-dating og nettsjekking har vært forsøkt uten hell.

- Jeg har til og med fått trykket opp en t-skjorte med teksten «singel, telefonnummeret mitt, call me!». Jeg har hatt den under drakta i snart to måneder, klar for å vise den fram som målfeiring. Målhøsten har dessverre ført til at budskapet har forblitt skjult, forteller Haglund.

T-SKJORTE UNDER DRAKTA: Haglund skriver at han har en t-skjorte under trøya med mobilnummeret sitt og en oppfordring til å ringe ham. Men så lenge han ikke scorer mål, får han ikke vist den fram. Foto: EXPRESSEN
T-SKJORTE UNDER DRAKTA: Haglund skriver at han har en t-skjorte under trøya med mobilnummeret sitt og en oppfordring til å ringe ham. Men så lenge han ikke scorer mål, får han ikke vist den fram. Foto: EXPRESSEN Vis mer

Han skriver også at han uten hell har foreslått TV-serien «Fotbollsspelare söker fru» for TV4, og at han nå vurderer å melde overgang til Mjällby for i stedet å kvalifisere for serien «Bonde söker fru» - den svenske utgaven av «Jakten på kjærligheten». Allsvenskan-laget Mjällby AIF kommer fra et tettsted med drøyt 1200 innbyggere på den svenske sørkysten.

- Ta kontakt! I blogginnlegget har han også lagt ved et bilde av en kontaktannonse han hevder blir rykket inn i de svenske avisene, der han spør etter en dame født seinest 1991 («92 kan gå»).

- Er du den jeg leter etter? Gi gjerne lyd fra deg, bilder mottas gjerne, avslutter Haglund.

Om det skulle være noen interesserte jenter på over 20 år, finner dere mailadressen hans på offside.org.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media