Singh er forberedt på å bli vraket igjen

- Jeg tenker bare på England-kampen nå.

HARD KONKURRANSE: Harmeet Singh reddet poeng for Norge mot Israel, men det er ingen automatikk i at det gir startplass mot England.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
HARD KONKURRANSE: Harmeet Singh reddet poeng for Norge mot Israel, men det er ingen automatikk i at det gir startplass mot England. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

PETAH TAKVA (Dagbladet): Harmeet Singh var tydelig nedbrutt kvelden før møtet med Israel, klar over at han ikke skulle være med fra start i Norges åpningskamp i EM.

I kveld virker humøret bedre, men Singh avviser at man skal lese noe ut av det.

- Neida, humøret mitt var bra før Israel-kampen og, og det er det i dag også. Jeg tenker bare på England nå, og «Toro» tar ut det laget han mener er best. Ferdig med saken, sier han til Dagbladet.

Vurderer situasjonen likt
Tor Ole Skullerud slo klart fast tidligere i dag at han kan vrake Singh fra startelleveren igjen, selv om Feyenoord-proffen gjorde et godt innhopp og reddet poenget mot vertsnasjonen.

- Kan jeg vrake ham på nytt? Ja, jeg kan det. Jeg vurderer situasjonen likt som sist. Det var noen veldig gode prestasjoner i den midtbanen sist. Jeg har fem spillere som konkurrerer sterkt om de tre plassene. Men det er klart at prestasjonene i første kamp vil bety noe, sier landslagssjefen.

Vant med gode lag
For Harmeet Singh blir kvelden i morgen en stor opplevelse, men 22-åringen har ikke noe mer spenning i kroppen foran et møte med England enn før andre kamper.

- Jeg har den samme følelsen som alltid før kamp, det blir ikke ekstra spesielt av at vi skal møte England. Jeg har en annen hverdag i Feyenoord: Du møter gode lag hver helg og må alltid forberede deg på å starte, sier han.

- Så jeg har spilt flere viktige kamper før, men ja dette er nok en av de viktigste jeg i det minste får lov til å oppleve i morgen, sier Singh.

Både Thomas Rogne og Jo Inge Berget er forøvrig meldt klare til spill før kamopen mot England.