Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Singh håper Lyn unngår konkurs

VIF-talent roser byrivalen.

BRANT SKJERF: Lyn-supporterne i Bastionen brenner et VIF-skjerf under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Lyn.
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
BRANT SKJERF: Lyn-supporterne i Bastionen brenner et VIF-skjerf under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Lyn. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

||| ULLEVAAL (Dagbladet.no) Vålerenga - Lyn 4-1

Vålerenga begravde derbyspøkelset en gang for alle, og slo Lyn 4-1 på Ullevaal i går.

Lyn blir neppe å finne i Tippeligaen til neste år, og som om det ikke var nok står klubben i fare for å gå konkurs.

Det håper Harmeet Singh håper at erkerivalen unngår.

- Jeg har mange gode venner i Lyn og de gjør mye bra arbeid med NTG og rundt klubben. Jeg håper ikke de går konkurs, men det blir vanskelig for dem å holde plassen i Tippeligaen nå, sier Harmeet Singh til Dagbladet.

Martin Andresen fyrte opp stemningen før gårsdagens kamp med å si at Oslo bare var stort nok for ett Tippeligalag. Manageren holdt på sin mening etter kampen i går.

- Det er ikke tiden for å ta den diskusjonen nå i kveld, men jeg mener fortsatt Oslo bare er stort nok for ett topplag, sa Andresen.

- Teoretisk mulig
Gunnar Halle var en slagen mann etter byderbyet i går, men han ser fortsatt lyset i enden av tunnelen.

- Det sier seg selv at det blir tøft. Men så lenge det er teoretisk mulig er det jo håp. Jeg håper vi får orden på økonomien og redder oss så vi får spille sesongen ut. Vi skal i hvert fall gjøre det vi kan gjøre noe med;stå på de siste kampene, og gi alt, sier Halle til Dagbladet.

HAR HÅP: Lyns trener Gunnar Halle ser fortsatt lyset i enden av tunellen. 
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
HAR HÅP: Lyns trener Gunnar Halle ser fortsatt lyset i enden av tunellen. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

- Påvirker situasjonen rundt klubben spillerne?

- Det er klart det utenomsportslige påvirker spillerne. Det er ikke et drømmescenario, sier Halle.

Jo Inge Berget var glimtvis god mot Vålerenga, og tror fortsatt at det mulig å berge plassen. Økonomien er han mer usikker på.

- Vi kan ikke gi opp, og vi må prøve å vinne kamper igjen.

Berget returnerer til Italia og Udinese om han ikke finner seg ny arbeidsgiver etter nyttår.

- Jeg vet ikke hvordan hvor mye klubben mangler eller har fått inn. Det må dere snakke med andre om.

- Jeg har fortsatt en jobb å falle tilbake på. Det er andre her i klubben som er i en vanskeligere situasjon en meg, sier Berget som ikke har opplevd noe rot med spillerlønninger.

GODE LYN-VENNER: Harmeet Singh synes Lyn gjør mye bra og håper klubben unngår konkurs. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
GODE LYN-VENNER: Harmeet Singh synes Lyn gjør mye bra og håper klubben unngår konkurs. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

- Alle lønningene har kommet, sier Berget.

- Godt stykke igjen
Erik Langerud ville ikke avsløre for pressen hvor mye Lyn har fått inn på «innsamlingsaksjonen» for å redde klubben fra konkurs.

- Vi er et godt stykke på vei, men har et godt stykke igjen, var alt Langerud ville si om det til nå innsamlede beløpet.

TENTE BENGALSKE LYS: VIF-supporterne i Klanen jubler etter eliteseriekampen mellom Vålerenga og Lyn på Ullevaal stadion i Oslo søndag kveld. På storskjermen er Dawda Leigh.
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
TENTE BENGALSKE LYS: VIF-supporterne i Klanen jubler etter eliteseriekampen mellom Vålerenga og Lyn på Ullevaal stadion i Oslo søndag kveld. På storskjermen er Dawda Leigh. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling