Singh lukker ørene for snakket om framtida

Slik vil han fortsette å være VIFs assistkonge. Se video!

VALLE (Dagbladet): Vålerenga har vunnet to av sine tre første kamper i årets Tippeliga, og Harmeet Singh (21) har framstått som en av Oslo-lagets beste spillere.

Singh er inne i sitt siste kontraktsår med VIF og det spekuleres i hvor midtbanespilleren fortsetter karrieren. Til Dagbladet sier han at nøkkelen til å prestere i VIF-drakta denne sesongen er å luke ut alle ryktene.

- Jeg er fornøyd med formen og både jeg og laget har fått en grei sesongstart. For min egen del tenker jeg ikke på alt snakket om framtida. Det er jeg nødt til for å prestere, sier Singh til Dagbladet.

Singh debuterte i Tippeligaen mot Rosenborg i 2008. Dette er hans siste sesong i klubben.

SMIL: Harmeet Singh sier til Dagbladet at han spiller sin siste sesong i Vålerenga, men han gleder seg over den gode formen. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
SMIL: Harmeet Singh sier til Dagbladet at han spiller sin siste sesong i Vålerenga, men han gleder seg over den gode formen. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer

- Jeg orker ikke spekulere eller si noe om hva som skjer videre. Jeg er i Vålerenga, dette er mitt siste år her, og så får vi se hva som skjer videre, sier Singh.

21-åringen startet på benken i første serierunde mot Haugesund - men svarte med to målgivende pasninger da han kom inn som innbytter etter 44 minutter. VIF vant 2-1.

- Fire, ikke tre I andre serierunde mot Strømsgodset serverte han ballen til Marcus Pedersen som headet ballen i mål.

I mandagens møte med Viking spilte Singh til lagkamerat Muhamed Fellah som skjøt via Vikings Indridi Sigurdsson og i mål. Selv om Sigurdsson ble kreditert målet, hevder Singh at han har fire målgivende pasninger.

- Jo, jeg har fire. Ikke tre, sier Singh.

PÅ TRENINGSFELTET: Vålerenga-trening på Valle fredag. Her ved Harmeet Singh. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
PÅ TRENINGSFELTET: Vålerenga-trening på Valle fredag. Her ved Harmeet Singh. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer

På søndag møtes Vålerenga og Lillestrøm på Åråsen.

Kunne ledet serien - De kampene lever sitt eget liv og vi må vinne krigen. Vi har startet bra i år, men vi må huske at det er en lang sesong, sier Singh.

- Sett under ett burde vi faktisk startet sesongen bedre enn vi har gjort. Vi burde tatt poeng også i Drammen, sier Singh.

Vålerengas eneste tap denne sesongen kom etter 3-2 mot Strømsgodset i andre serierunde.