Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Singh takker Solskjær: - Jeg bærer på en hemmelighet som nesten ingen vet om

Harmeet Singh fikk et helt spesielt syn før dagens kamp. Nå takker han Ole Gunnar Solskjær for at alt er som før.

TILBAKE: Harmeet Singh signerte for Midtjylland i februar. En drøy måned senere var han tilbake i Molde-trøya.
Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
TILBAKE: Harmeet Singh signerte for Midtjylland i februar. En drøy måned senere var han tilbake i Molde-trøya. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Molde - Lillestrøm 4-2 (3-1)

MOLDE (Dagbladet): Harmeet Singh syntes det var litt synd da han forlot Ole Gunnar Solskjær i vinter. Duoen fikk bare et par måneder sammen før Singh dro videre til danske FC Midtjylland.

Én måned etter overgangen til Midtjylland valgte 25-åringen å bryte kontrakten med den danske toppklubben og dra tilbake til Molde. Men det var ikke først og fremst savnet etter Solskjær som var årsaken til det.

For de aller fleste er det et mysterium at midtbaneeleganten valgte å avslutte oppholdet i Midtjylland omtrent før det var i gang.

Singh betalte tilbake det han fikk i sign-on-fee som Bosman-spiller. Han betalte også tilbake lønna han fikk i løpet av den korte tiden han var i Danmark. Til slutt satt han igjen med ingenting fra ukene i dansk fotball, etter eget ønske.

- Jeg ønsker ikke å si hva som er grunnen. Det er privat, har Singh sagt til alle som har spurt.

- Nesten ingen vet det Overfor Dagbladet forklarer Singh hvorfor han er så hemmelighetsfull om tematikken.

- Det oppstod en situasjon som gjorde at jeg ikke kunne fortsette i Danmark. Det er noe som er privat for meg og som jeg nesten ikke har fortalt til noen. Det er omtrent ingen som vet om hemmeligheten min, forteller Singh til Dagbladet.

- Jeg er glad det løste seg da situasjonen oppstod. Da var det bare Molde som var et reelt alternativ for meg. Jeg kom raskt i kontakt med Solskjær. Det er egentlig bare han i Molde-leiren som var orientert om situasjonen hele veien. Solskjær har håndtert det hele veldig bra, og jeg er glad for å ha ham som trener igjen. Det ble litt for kort tid sammen i høst, sier 25-åringen.

Singh sa fra seg en lukrativ avtale i Midtjylland, men er likevel veldig glad for at han er tilbake på Aker Stadion i Molde.

- Det er nesten som om jeg ikke har vært vekke. I Molde er det så mange ambisiøse og treningsivrige spillere, slik som jeg selv er. Jeg elsker treningskulturen her. Det inspirerer meg veldig, forteller den tidligere Feyenoord og Vålerenga-spilleren.

- Alle er så sultne. Vi pusher hverandre fremover. Det er litt som å spille på løkka på Furuset, som i gamle dager. Der trente vi alle knallhardt. Det var hardt mot hardt. Samtidig lekte vi og gjorde triks. Slik er det i Molde. Det digger jeg.

Singhs spesielle syn Mot Lillestrøm koste han seg i Moldes overbevisende 4-2-seier. Singh gjorde en god kamp sammen med Erik Hestad sentralt på Moldes midtbane. Blant annet banket han inn 3-1-målet på vakkert vis fra rundt 20 meter.

- Jeg scorer ikke så ofte, men når jeg først gjør det, er det ofte vakre mål fra distanse. Målet minnet meg litt om da jeg scoret her i Molde som Vålerenga-spiller. Det ga meg flashback og var veldig moro, forteller Singh.

Selv om playmakeren ikke er noen målrotte, kom ikke scoringen overraskende på Singh. Da han var ute og løp, fikk han nemlig et spesielt syn.

- Jeg følte det på meg at jeg ville score i dag. Jeg var ute og løp med musikk og fikk plutselig et syn der jeg så for meg at jeg ville score et slikt mål, forteller 25-åringen.

- Bruker du å gjøre det ofte?

- Ja, veldig ofte når jeg scorer, har jeg sett det for meg i forkant. Jeg vet ikke om det er noe mer bak, men det er jo litt rart.

- Er du synsk?

- Haha, nei, det er jeg ikke. Det skal jeg ikke skryte på meg.

- Må passe på Sander Singh kan i stedet skryte på seg at han er en viktig del av det laget som akkurat nå leder Tippeligaen. Han skryter også av lagkompisene Eidur Gudjohnsen og Sander Svendsen, som begge viste gode takter mot LSK.

- Jeg er Barca-fan og brukte å heie på Eidur da han spilte der. Det er stort å spille med ham. Han er en fotballklok spiller som jeg kan lære mye av. Jeg kan lære veldig mye av både Eidur og Ole Gunnar, sier Singh.

Han tror Svendsen også kan bli en spiss i topp, topp klasse.

- Han har et enormt talent. Det jeg liker med Sander, er at han jobber så hardt og trener beinhardt. Jeg elsker spillere som er slik. Sander har et fantastisk potensial, men jeg tror ikke jeg skal si for mye. Vi må passe litt på ham, sier Singh og smiler.

PERLEHUMØR: Harmeet Singh hamret inn et perlemål i 4-2-seierne over Lillestrøm fredag kveld.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
PERLEHUMØR: Harmeet Singh hamret inn et perlemål i 4-2-seierne over Lillestrøm fredag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart