Singlelivet gir mest tilbake, for lavere risiko

Slik gambler proffene!

Dårlig stemning: Sinte menn røk i tottene på hverandre da Leeds slo Everton 2-1 i ligacupen tirsdag. Ingen tegn til dårlig stemning hos oddstipperne som hadde spilt hjemmeseier til 4,30 i odds - som single. (FOTO: AP Photo / Anna Gowthorpe/ PA)
Dårlig stemning: Sinte menn røk i tottene på hverandre da Leeds slo Everton 2-1 i ligacupen tirsdag. Ingen tegn til dårlig stemning hos oddstipperne som hadde spilt hjemmeseier til 4,30 i odds - som single. (FOTO: AP Photo / Anna Gowthorpe/ PA) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg.

Det hender jeg blir spurt om hva som lønner seg: Tippe omfattende oddskuponger med mange kamper kombinert med hverandre, eller levere én og en kamp av gangen.

Mange finner spenning i å levere vågale oddskuponger med flere kamper kombinert sammen for å gi en skikkelig saftig utbetaling. Det er selvsagt ingenting galt med dette, og en skikkelig høyoddser kan være god underholdning. Regelmessig hører man om folk som treffer på slike kuponger også.

For eksempel satte en kar hele 5.000 kroner på en seksling (seks kamper kombinert, der alle må vinne) med kun uavgjorte kamper hos Norsk Tipping. Han vant! 996 i odds ga nær 5 millioner kroner tilbake i premie, noe som fortsatt er rekordutbetalingen på Langoddsen.

En slik drømmegevinst er selvsagt fristende, og til og med jeg slenger inn en underholdnings-kupong med odds i den klassen av og til. Riktignok med langt lavere innsats enn karen nevnt over...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer