Sinna Anna

Anna Kournikova nærmer seg en turneringsseier, men liker ikke spørsmål om sjalusi.

I natt slo den russiske blondinen ut Amy Frazier 6-4, 6-1 i 2. runde i WTA-turneringen i Auckland, New Zealand. Og med flere storspillere utslått er 20-åringen snart favoritt til å vinne sin første turneringsseier i karrieren.

Derfor likte tennisbaben dårlig at reportere på pressekonferansen fokuserte på forholdet hennes til de andre jentene i verdenstoppen.

En journalist spurte om ikke Kournikova mislikte at andre jenter åpenlyst godtet seg over tapene hennes. Anna sa sjøl at hun ikke var klar over akkurat det.

- Jeg er venner med mange av spillerne i turneringene. Men jeg kan ikke være venner med alle. Det er umulig, sier Anna.

Kournikova tjener mest av alle jentene utenfor centrecourten, men har til gode å vinne en finale. I natt ble hun minnet på sine høye ambisjoner som ungjente - og ble meget irritert på en reporter.

- Jeg tror jeg var ni år da jeg sa de tingene du referer til. Du kan dømme meg og jeg kan dømme deg, men akkurat nå er du veldig irriterende , sa Anna.

Hun klarte likevel å glede seg over seieren i natt, og har veldig gode håp for det nye året.

- Å starte året skadefri er veldig spennende, sier Anna.

Om ikke alle jenterivalene hennes liker blondinen, er i hvert fall publikum på hennes side i New Zealand. Hele 3400 mennesker var på plass for å se henne i natt.

- Det er oppmuntrende med full arena, for det betyr at flere kommer for å heie på meg.

(Dagbladet.no)

SEIER:</B> I natt slo Anna Kourikova ut Amy Frazier 6-4, 6-1.
SINT:</B> Anna Kourikova var glad for seieren, men ble sint på journalistenes spørsmål etterpå.