FÅR KRITIKK: Carlos Tevez har ikke blitt en umiddelbar hit i kinesisk fotball. Her er han fra tiden som Manchester United-spiller i 2007. Foto: Darren Staples, Reuters / NTB scanpix<div><br></div>
FÅR KRITIKK: Carlos Tevez har ikke blitt en umiddelbar hit i kinesisk fotball. Her er han fra tiden som Manchester United-spiller i 2007. Foto: Darren Staples, Reuters / NTB scanpix

Vis mer

Carlos Tevez i Kina:

Sinne i Kina etter Tevez-besøk i Disneyland

Sto over kamp på grunn av skade.

Carlos Tevez måtte lørdag stå over en viktig kamp på grunn av en skade. Derfor ble det ikke godt mottatt blant Shanghai Shenhua-fansen at han samme dag ble observert i en Disneyland-park.

Argentineren er verdens høyest gasjerte fotballspiller med hele 38 millioner euro (346 millioner kroner) i årslønn. Lørdag ble han fotografert i Shanghai Disneyland samtidig som laget hans spilte seriekamp.

– Vi betaler ham titalls millioner for at han skal ha en guidet tur i Shanghai, skriver en Shenhua-supporter på den kinesiske fotballsiden Hupu, ifølge nyhetsbyrået AFP.

– Jeg lurer på om Shenhua betaler for Disneyland-utgiftene, melder en annen.

Klubben tar Tevez i forsvar. 33-åringen har slitt med en muskelskade den siste tiden.

– Siden han var i Disneyland som privatperson, er det ingen grunn til å straffe ham, sier Shanghai Shenhuas talsperson Yue Ma.

Tevez' lagkamerater klarte seg fint uten spissens tilstedeværelse. Shanghai-laget slo Changchun Yatau 3-2 lørdag.

Siden han kom til kinesisk fotball i januar, har Tevez kun scoret ett mål på fire kamper. Shanghai Shenhua ligger på 11.-plass på tabellen.

(NTB)