Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carlos Tevez i Kina:

Sinne i Kina etter Tevez-besøk i Disneyland

Sto over kamp på grunn av skade.

FÅR KRITIKK: Carlos Tevez har ikke blitt en umiddelbar hit i kinesisk fotball. Her er han fra tiden som Manchester United-spiller i 2007. Foto: Darren Staples, Reuters / NTB scanpix<div><br></div>
FÅR KRITIKK: Carlos Tevez har ikke blitt en umiddelbar hit i kinesisk fotball. Her er han fra tiden som Manchester United-spiller i 2007. Foto: Darren Staples, Reuters / NTB scanpix

Vis mer

Carlos Tevez måtte lørdag stå over en viktig kamp på grunn av en skade. Derfor ble det ikke godt mottatt blant Shanghai Shenhua-fansen at han samme dag ble observert i en Disneyland-park.

Argentineren er verdens høyest gasjerte fotballspiller med hele 38 millioner euro (346 millioner kroner) i årslønn. Lørdag ble han fotografert i Shanghai Disneyland samtidig som laget hans spilte seriekamp.

– Vi betaler ham titalls millioner for at han skal ha en guidet tur i Shanghai, skriver en Shenhua-supporter på den kinesiske fotballsiden Hupu, ifølge nyhetsbyrået AFP.

– Jeg lurer på om Shenhua betaler for Disneyland-utgiftene, melder en annen.

Klubben tar Tevez i forsvar. 33-åringen har slitt med en muskelskade den siste tiden.

– Siden han var i Disneyland som privatperson, er det ingen grunn til å straffe ham, sier Shanghai Shenhuas talsperson Yue Ma.

Tevez' lagkamerater klarte seg fint uten spissens tilstedeværelse. Shanghai-laget slo Changchun Yatau 3-2 lørdag.

Siden han kom til kinesisk fotball i januar, har Tevez kun scoret ett mål på fire kamper. Shanghai Shenhua ligger på 11.-plass på tabellen.

(NTB)