Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sinnssykt mål av Riise

John Arne Riise skjøt i krysset fra 25 meter og scoret et fantastisk mål, da Liverpool vant 3-1 mot Manchester United. Leeds vant 2-1 mot Tottenham, og Arsenal tapte 4-2 for Charlton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool var hypereffektive mot Manchester United, og vant til slutt 3-1 i dag.

Michael Owen scoret det første og siste målet for hjemmelaget, men det var John Arne Riise som stod for dagens prestasjon på Anfield.

39 minutter ut i kampen fikk Liverpool frispark fra 25 meter. Smicer spilte en kort pasning til Riise, som skjøt nydelig i krysset med venstrefoten. Og da begynte The Kop å synge Riise-sangen på Anfield.

Michael Owen sendte Liverpool i ledelsen etter 31 minutter, da han kom alene med Fabien Barthez og plasserte ballen i hjønet.

David Beckham reduserte for United etter pause, men like etter misset Fabien Barthez på en utboksing i duell med Emile Heksey og ballen endte hos Owen som headet inn sitt andre mål.

Ole Gunnar Solskjær spilte i likhet med Riise fra start i dag, men utrettet ingen verdens ting og ble byttet ut etter 52 minutter.

Harry Kewell skjøt Leeds tilbake på tabelltoppen i Premier League, da han utnyttet en misforståelse mellom Neil Sullivan og Chris Perry i det 82 minutt, og scoret sitt 6. mål for sesongen. Leeds dominerte voldsomt i første omgang, men klarte ikke å få mål før hvilen. Isteden gav Gustavo Poyet Tottenham en overraskende ledelse etter 52 minutter, men Ian Harte brakte balanse. For Tottenham-keeper Neil Sullivan ble det en tung dag - Sullivan var skyld i begge baklengsmålene. Dermed er Leeds fortsatt ubeseiret i ligaen denne sesongen.

Arsenal tapte overraskende 4-2 mot Charlton på Highbury, mens Chelsea vant 2-1 etter mål av Dalla Bona i siste minutt mot Ipswich.

<B>FEIRET:</B> John Arne Riise feirer sin nydelige scoring mot Manchester United.
Hele Norges coronakart