Sint Beckham må avbryte bryllupsreisen

LONDON (Dagbladet): David Beckham er fly forbannet på Alex Ferguson, etter at treneren har forlangt at Beckham avbryter sin bryllupsreise og innfinner seg på United-treninga mandag morgen. Bryllupsreise er nemlig ikke gyldig fravær, mener sir Alex.

I det lengste skal David Beckham ha forsøkt å få Alex Ferguson til å gi ham et par ekstra dager, men treneren har stått på sitt. Det førte til at Victoria «Posh» og David Beckham måtte avbestille drømmereisen til et sydhavsparadis og heller legge hvetebrødsdagene til et sted i Europa.

Avisa The Sun skriver at Beckham hadde fått tre ekstra fridager av Manchester Uniteds formann, Martin Edwards, mens Ferguson var på ferie. Da Sir Alex kom tilbake og fikk vite at Beckham hadde fått ekstrafri, ble han forbannet.

Umiddelbart strøk han fridagene og ga Beckham klar beskjed om å være tilbake på trening mandag. Laget legger så ut på en treningsturné til Australia og Kina.

En kilde sier til den britiske avisa at dette er første gang David Beckham har røket uklar med treneren, men fortsatt skal han ha stor respekt for ham. I denne saken skal stjernespilleren føle seg urettferdig behandlet etter å ha lagt ned stor innsats for klubben siste sesong. Beckham mener han hadde fortjent noen ekstrafridager til bryllupsreise og den nærmeste familien. Tidligere har ikke han og kona hatt anledning til å være sammen i mer enn fire dager - før en av dem har måttet bryte opp på grunn av jobb.