Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester United - Ajax:

Sint etter finalen: - Hva er galt med mennene som forsøker å kysse meg?

- Antastet utenfor Friends Arena.

ANTASTET: Den svenske Kanal 9-reporteren Isabel Boltenstern hadde en ubehagelige opplevelser utenfor Friends Arena i Stockholm. Hun ble antastet av flere da hun skulle rapportere fra finalen i Europaligaen. I ettertid har svensken vært svært krass på Twitter. Video: Isabel Boltenstern / Kanal 9 / Foto: Tomas Leprin... Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Manchester United vant 2-0 mot Ajax i finalen i Europaligaen på Friends Arena i Stockholm.

Rundt 50 000 tilskuere var til stede, men for den svenske Kanal 9-reporteren Isabel Boltenstern oppsto det også ubehagelige opplevelser utenfor stadion. Ifølge Expressen ble hun antastet av flere menn utenfor Friends Arena da hun skulle rapportere fra folkemassene. Hun måtte få hjelp av politiet.

Sinne

Blant annet skal flere ha forsøkt å kysse Boltenstern samtidig som hun rapporterte fra Friends Arena.

- Hva faen er galt med mennene som forsøker å kysse meg? Fire personer på seks minutter!?, skriver Boltenstern på Twitter.

Hun skriver ironisk videre:

- «Denne jenta setter sikkert pris på et kyss fra meg. Det er hennes lykkedag». Måtte stille meg siden av en politibetjent som kunne holde folk unna. Slitsomt, skriver Boltenstern.

Inne på gressmatta på Friends Arena i går kveld var det aldri noen tvil. Manchester United var det klart beste laget og vant fortjent, uten å være spesielt truet av et tannløst Ajax.

Zlatan-jubel

En skadd Zlatan Ibrahimovic feiret triumfet ute på banen etter kampen mens han hinket rundt.

- Det føles som om man var med ute på banen, sa Ibrahimovic til svensk Kanal 9.

- Det føles bra, selv om en ikke kunne medvirke ute på banen, men min «spirit» var her, så det føles bra. Alle titler er viktige. Dette var nummer 33, man skal samle så mange titler som mulig, sier Ibrahimovic.

Kampfakta:

Ajax – Manchester United 0-2 (0-1)

50.000 tilskuere

Mål: 0-1 Paul Pogba (18), 0-2 Henrikh Mkhitaryan (48).

Gult kort: Henrikh Mkhitaryan, Marouane Fellaini, Juan Mata, Manchester United, Joël Veltman, Amin Younes, Jaïro Riedewald, Ajax.

Hele Norges coronakart