SKUFFET: Norge tapte OL-åpningen mot Brasil. Fra venstre Marit Malm Frafjord, Heidi Løke og Nora Mørk.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
SKUFFET: Norge tapte OL-åpningen mot Brasil. Fra venstre Marit Malm Frafjord, Heidi Løke og Nora Mørk. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer

Sint Løke etter kampen: - Jeg er forbanna

Tap mot Brasil.

RIO DE JANEIRO (Dagbladet): De norske håndballjentene skuffet med tap i åpningskampen mot OL-vertene Brasil. Gjennom nesten hele kampen var brasilianerne hakket vassere enn de regjerende OL-mesterne.

- Jeg er forbanna, sint og skuffa, sier Heidi Løke til Dagbladet etter kampen.

- Hvorfor?

- Vi henger ikke med da det virkelig gjelder. Vi har forberedt oss godt og det er ikke noe nytt Brasil kommer med. Jeg er så skuffa. Vi scorer nok mål framover, men det er bakover vi ikke henger med, sier strekspilleren.

Løke scoret seks i tremålstapet. Sammen med Nora Mørk (12 mål) var hun en av få lyspunkter inne i Future Arena i millionbyen Rio.

TAP: De norske jentene etter kampen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
TAP: De norske jentene etter kampen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

- Du fikk noen smeller i dag?

- Ja, jeg fikk en rett i nesa (i 1. omgang). Det stoppet ikke å blø heller. Det blødde gjennom hele kampen. Det hindret meg ikke, men Brasil er tøffe i stilen. Det visste vi på forhånd, sier Løke.

Akkurat som i VM i desember tapte Norge åpningskampen i mesterskapet. For et halvt år siden var det Russland som var for sterke. Men Norge slo tilbake og vant hele VM.

- Jeg skjønner egentlig ikke helt hvordan vi klarte å rote vekk denne kampen her. Jeg mener vi er et bedre lag enn Brasil, sier Løke.

Det var Nora Mørk som var Norges klart beste spiller - og hun klarte ikke skjule skuffelsen i pressesonen etter kampen.

- Jeg er skuffet. Det er kjedelig og tida løp fra oss på slutten. Vi klarte aldri å slå skikkelig tilbake og Brasil spilte en god kamp. All heder til dem som vinner, sier Mørk til Dagbladet.

Norges neste kamp er mot Spania mandag.

Se Dagbladets spillerbørs her.