Sint Miller vet ikke om det blir noe «neste år»

Skjulte ikke sinnet etter 3. plassen i Kitzbühel.

DUMME FEIL: Bode Miller gjorde ifølge seg selv dumme feil på enkle steder. Det kostet ham en bedre tid og muligens seier i årets utforrenn i Kitzbühel. Foto: REUTERS / Wolfgang Rattay
DUMME FEIL: Bode Miller gjorde ifølge seg selv dumme feil på enkle steder. Det kostet ham en bedre tid og muligens seier i årets utforrenn i Kitzbühel. Foto: REUTERS / Wolfgang Rattay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var en tydelig sint Bode Miller som passerte mållinjen i utforrrennet i Kitzbühel i dag. For selv om amerikaneren kjørte inn til en foreløpig førsteplass, skjønte han at det ikke kom til å holde helt inn. Hannes Reichelt vant foran Aksel Lund Svindal, mens Miller endte på tredje.

- Jeg var så sint at jeg ville ødelegge porter og kjøre en snarvei. Det var så vidt jeg ikke gjorde noe virkelig dumt, sier Miller på pressekonferansen etter rennet.

- Dumme feil Amerikaneren gjorde en feil i midtpartiet etter å ha kjørt strålende på starten. Det ble skjebnesvangert denne gang.

- Det er alltid et eller annet. Enten været, småfeil, forholdene og lignende, og i år gjorde jeg dumme feil på enkle steder. Man sier alltid «neste år», «neste år», men det er ikke sikkert det blir bedre da. Det er ikke sikkert det blir noe «neste år», sier Bode Miller til NRK.

På pressekonferansen etterpå vår ikke humøret stort bedre.

- Etter i dag mister jeg lysten til å fortsette. Det knuser hjertet mitt litt. Det handler om at jeg ikke klarer å levere det jeg vil levere, sier amerikaneren.Han er nå 36 år, og har i likhet som Aksel Lund Svindal, aldri klart å klatre til topps i den legendariske Kitzbühel-løypa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer