Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sint Mørk: - Det må ha sett dumt ut på tv

Nora Mørk jublet, men så skjønte hun den store feilen.

Norge - Romania 26-22

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Nora Mørk ble norsk toppscorer med sju mål i VM-seieren mot Romania. Nå ser hun fram mot en ren duell om 2. plassen i gruppa mot Spania fredag kveld.

- Vi visste at det ville bli tøft. Vi er gode i perioder og kontrollerer inn seieren, sier Mørk til Dagbladet.

Dumt Mørk banket inn scoring etter scoring mot frustrerte rumenere. Men også Mørk ble frustrert, spesielt i annen omgang da hun først jublet for å ha skaffet et straffekast, men så skjønte hun feilen.

- Det må ha sett litt dumt ut på tv. Jeg er helt sikker på at jeg får straffe. Kantspilleren står jo inne på fem meter. Jeg sitter der og jubler for straffe og alle rumenerne står igjen.. Også dømmer dommeren at jeg står nede i feltet og tramper. Jeg skjønte ingenting. Jeg synes det er irriterende, sier Mørk til Dagbladet og gliser.

- Hva tenkte du?

- Jeg var helt sikker på at det var straffe og sjumeter. 110 prosent! Jeg var helt forvirret... Jeg så på reprisen på storskjermen at jeg hadde rett, sier Mørk selvsikkert.

Ros Thorir Hergerisson roser den norske innsatsen og kaller det et løft.

- Forsvarsmessig er det et løft. Det er kanskje den beste forsvarskampen vi har spilt på lenge. Vi har bra trykk og bra fart, men det kommer perioder der vi gir bort ballen litt for lett. Det er noen uheldige situasjoner der vi roter for mye, sier Thorir Hergeirsson til Dagbladet.

- Hvem står fram?

- Jeg synes hele forsvaret og målvaktene står fram. Jeg synes både Nora (Mørk), Vikki (Kristiansen), Heidi (Løke) og Camilla (Herrem) gjør en god jobb. Mari Molid går fram som forsvarssjef og scorer to mål på to forsøk. Det er en god egenskap, sier Hergeirsson.

Norge møter Spania fredag klokka 20.30. Kampen avgjør hvem som tar andreplassen i gruppa bak suverene Russland.

Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media