HJEMMESEIER: Leicester-manager Claudio Ranieri er oppgitt over at laget hans ikke klarer å overføre de gode taktene i mesterligaen til Premier League.
<div></div><div>Foto: Shaun Brooks/REX/Shutterstock</div>
HJEMMESEIER: Leicester-manager Claudio Ranieri er oppgitt over at laget hans ikke klarer å overføre de gode taktene i mesterligaen til Premier League.
Foto: Shaun Brooks/REX/Shutterstock
Vis mer

Leicester - FCK:

Sint Ranieri etter seier mot Solbakken: - Vi bruker mye mental energi

Hevder Premier League er Leicesters førsteprioritet.

Leicester-manager Claudio Ranieri er oppgitt over at laget hans ikke klarer å overføre de gode taktene i mesterligaen til Premier League.

Tirsdag tok den regjerende engelske ligamesteren sin tredje strake seier i høstens mesterligagruppespill. Ståle Solbakkens FC København ble slått 1-0 hjemme.

I Premier League har det gått atskillig tråere denne høsten. 13.-plass etter åtte serieomganger er langt unna der Leicester håpet å være.

– På den ene siden er jeg veldig stolt. På den andre siden, når jeg tenker på Premier League, blir jeg veldig, veldig sint, sa Ranieri etter tirsdagens mesterligakamp.

– Men det er greit, for jeg har opplevd dette tidligere i karrieren også. Når man skal ut i en ny konkurranse for første gang, mister du noe når du returnerer til din egen liga, tilføyde han.

Italieneren mener laget hans lider i ligaen som følge av mesterligaeventyret.

– Vi bruker mye mental energi i mesterligaen. Når du kommer tilbake til ligaen, senker man seg litt. Det er normalt. Men det ønsker vi å forandre nå, for Premier League er viktig. Ligaen er førsteprioritet, sa Leicester-manageren.

Riyad Mahrez ble matchvinner mot FCK tirsdag.

(NTB)