Sint som ei fele

Fiolinisten Arve Tellefsen har irritert seg så kraftig over Erik Solér at han spenner buen og gir agenten verbalt stryk for utspillene han har hatt mot Nils Arne Eggen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I et leserinnlegg sendt på e-post til Dagbladet på vei til konserter i Japan, tar Tellefsen til motmæle på vegne av Rosenborg-treneren.

- Det er helt patetisk av Solér å gi Eggen skylda for elendigheten, skriver Tellefsen om bråket som kom i kjølvannet av at RBK ble sendt hjem med 0- 5 i sekken mot Lyon.

Tellefsen var på grunn av tidsforskjellen mellom Norge og Japan ikke tilgjengelig for å kommentere sitt sterke utspill mot Solér i går kveld.

RBK-medlem

Derfor skylder Dagbladet å nevne at Tellefsen er medlem i Rosenborg Ballklubb, og regner seg som en nær bekjent av trener Nils Arne Eggen. Tellefsen har også flere ganger frontet sin hjertelige klubbfølelse for RBK i ulike medier.

Likevel er det relativt uvanlig at en av Norges fremste kulturpersonligheter bruker såpass sterke ord i beskrivelsen av en fotballagent og tv-kommentator.

Ikke interessert

Erik Solér på sin side har gjort seg ferdig med «Eggen-saken», og blir lettere oppgitt når Dagbladet ringer for å fortelle hva Tellefsen har skrevet.

- Du trenger ikke lese det for meg. Jeg er rett og slett ikke interessert i å høre hva han sier. Ikke kan jeg noe om Tellefsens fiolinspill heller, så jeg lar den ligge. Jeg er mer en jazzmann, så i mine øyne er jazzfiolinisten Sven Rasmussen landets fremste fiolinist, humrer Solér.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer