Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sint Stenvaag slått ut i natt

SYDNEY (Dagbladet.no): OL-veteran Harald Stenvaag og Espen Berg-Knutsen røyk begge rett ut i kvalifiseringen i frigevær liggende i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

47-årige Steenvaag endte med 594 poeng av 600 mulige. Berg-Knutsen havnet enda et poeng bak. Med 596 poeng ville skytterne gått til finalen seinere i natt.

Stenvaag vant sølv i Barcelona-OL og hadde sin største medaljesjans i nattas skyting. Stenvaag viser fram arket med treffene på skiva, og peker på at nierne hans bare var millimetre fra ti poeng.

- Jeg er ikke veldig skuffet, men litt sint fordi jeg mangler to poeng. Jeg sparker røtter et par timer og får det tilbakelagt, sier Stenvaag til Dagbladet.no.

I motsetning til andre OL-utøvere ser ikke Stenvaag på på OL-exiten som en forferdelig nedtur. Han har en ny sjanse i 40 m helmatch lørdag.

Og han utelukker ikke at han sater på fire nye år fram mot OL i Athen i 2002.

- Jeg klarer ikke å tenke i fireårssykluser, men det er fantastisk hvis det blitr et nytt OL, sier Stenvaag.

31-årige Espen Berg Knutsen ble slått ut etter en dårlig serie der han fikk niere på fire av fem skudd. I programmet var han nevnt som en av favorittene etter andreplass i verdenscupen i år. Heller ikke han er knust over den manglende finaleplassen.

- Jeg vet hvor lite som skiller mellom suksess og nedtur. De åtte som kom til finalen kunne jeg ikke ha plukket ut på forhånd, sier Berg-Knutsen til Dagbladet.no.